دبیر اجرایی برنامۀ یلدانه گفت: امسال سعی کردیم در برنامۀ یلدانه با افرادی گفتوگو داشته باشیم که برای بهبود وضعیت جامعه ما تلاش کردند و این شعار یلدانۀ امسال بود.
امیرحسین سالاری در مصاحبه با خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد اظهار کرد: برنامۀ یلدانه در تاریخ دوم دیماه در آمفیتئاتر رودکی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد و با توجه به نزدیکی به شب یلدا جنبههای مختلف فرهنگی و هنری داشت. سال قبل این برنامه کاملا آنلاین برگزار شد، اما امسال با توجه به واکسیناسیون گسترده و بهبود وضعیت بهصورت حضوری و با رعایت پروتکلهای بهداشتی از جمله داشتن کارت واکسیناسیون برگزار کردیم.
وی ادامه داد: مشکلات زیادی در جامعه وجود داشت و کرونا باعث تشدید این مشکلات شد. ما به فکر گفتوگو با افرادی افتادیم که با فعالیتشان سبب التیام و کاهش رنجهای جامعه شدهاند. این فعالیتهای خیرخواهانه و داوطلبانه باعث میشوند روزنۀ امید در جامعه باقی بماند. منتشر کردن اخبار و انتقال تجربۀ این کنشگران اجتماعی و برگزاری رویدادهایی با حضور این فعالان باعث میشود شوق به انجام فعالیتهای داوطلبانه بیشتر شود و ما شاهد فعالیت کنشگران بعدی در سالهای آتی باشیم. همچنین باید از این فعالیتها تقدیر شود تا مردم از وجود آنها آگاهی پیدا کنند.
دبیر اجرایی برنامۀ یلدانه درخصوص بخشهای مختلف این برنامه عنوان کرد: یلدانه با توجه به شعارش به بخشهای گفتوگو تقسیم شده بود و چون در آستانۀ شب یلدا بودیم، آیتمهای فرهنگی و هنری مناسب با آن از جمله موسیقی، حافظخوانی و شعرخوانی طراحی کرده بودیم تا در کنار گفتوگو به بزرگداشت شب یلدا هم بپردازیم.
سالاری درخصوص مهمانان برنامۀ یلدانه و مباحث مطرحشده توسط آنها تصریح کرد: بخش اول گفتوگوی ما با مهندس میلاد عاملی، مدیر شعبۀ خراسان شرکت احیا درمان پیشرفته بود. این شرکت در زمان شیوع بیماری کرونا توانست با اتکا به توانایی متخصصین داخلی دستگاههای ونتیلاتور را که موردنیاز بیماران تنفسی است بومیسازی کند. قسمت دوم گفتوگو با آقای جواد عامل، بنیانگذار و مدیرعامل استارتآپ مسیریاب نشان و شرکت سازههای اطلاعاتی راژمان بود و از ایشان خواستیم تا دربارۀ این مسیریاب و شکست و پیروزیشان در مسیر طیشده صحبت کنند.
وی افزود: مهمان سوم آقای امید صباغنو، شاعر و ترانهسرا بودند. ایشان راجع به وضعیت فعلی ترانهسرایی و اهمیت مخاطبشناسی در تعیین عمر آثار صحبت کردند. مهمان بعدی دکتر اصغر عبدلی، فناور و سازندۀ واکسن کرونای ایرانی برکت و دانشیار گروه ویروسشناسی انستیتو پاستور ایران بودند و در رابطه با مسیر ساخت واکسن، جزئیات آن و تزریق دوز سوم واکسن برکت صحبت شد.
دبیر روابط عمومی انجمنهای علمی دانشگاه فردوسی بیان کرد: مهمان چهارم آقای مهرداد مهدی، پیانیست و نوازندۀ آکاردئون بودند که دارندۀ آلبوم تکنوازی آکاردئون والسهای تهران هستند و در دو پارت موسیقی اجرا کردند. مهمان بخش بعدی دکتر سوگل مشایخی، جامعهشناس فرهنگی و محقق شعر فارسی بودند که مباحثی مانند تعاملات اجتماعی، انتقال تجربه از بزرگان، پرداختن به ادبیات و ترویج آیینهای کهن مطرح کردند. در قسمت آخر هم از گروه موسیقی بیدل پورعطایی دعوت کردیم که به اجرای موسیقی سنتی پرداختند.
وی درخصوص میزان استقبال از برنامۀ یلدانه خاطرنشان کرد: این برنامه به اهدافی که مدنظرمان بود رسید و بازخوردهایی که از شرکتکنندگان و مهمانان داشتیم، نشاندهندۀ موفقیت برنامه و رضایت همۀ مخاطبان بود.
امیرحسین سالاری دربارۀ تیم برگزارکنندۀ برنامه یلدانه گفت: برگزارکنندۀ این برنامه انجمنهای علمی دانشجویی دانشگاه فردوسی بود. بنده بهعنوان دبیر اجرایی برنامه در کنار یک تیم اجرایی ۳۰ نفره برنامه را برگزار کردیم که با کمک همۀ دوستان بهخوبی پیش رفت و از همۀ عوامل برگزاری این برنامه تشکر میکنم.
خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد: فائزه زاهدی
دبیر کارگروه پوشش خبری: یگانه تقیزاده
نوشتن دیدگاه