مسئول قرارگاه جهادی شهید چمران در خصوص بازخوردهای دریافتی گفت: با توجه به اینکه ما در یک مکان خاص در بیمارستان مستقر هستیم، با افراد زیادی به جز پرسنل بیمارستان تعامل نداریم. به همین دلیل بازخوردی از اینکار دریافت نکردیم؛ اما همین که با خلوص نیت پای کار هستیم و در این شرایط کرونایی میتوانیم قدمی هر چند کوتاه برداریم، برایمان قوت قلب است.
علیرضا دشتی در مصاحبه با خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد اظهار کرد: با توجه به وضعیت حاد کرونایی مشهد، احساس کردیم که باید در این وضعیت دخالت داشته باشیم. از طرفی هم مقام معظم رهبری از گروههای تشکلی و جهادی، به ویژه بسیج و نیروهای مردمی خواستند که وارد این عرصه شوند.
وی ادامه داد: هدف از اجرای این طرح، کمک به شخص بیمار کرونایی و تزریق احساس همدردی و نوع دوستی به خانوادههای این بیماران بود. با توجه به تعطیلی دانشگاهها، به تبع تشکلها هم عملکرد ضعیفتری داشتند و این موقعیت فرصتی بود تا همراهی و همدلی قشر دانشجو را در عرصه ی تعاون اجتماعی داشته باشیم، تشکلها و بسیج را با نیروی انسانی تازه روبهرو کنیم و بتوانیم ورودیهای جدید را با نحوه کار این تشکلات آشنا کنیم.
مسئول قرارگاه جهادی شهید چمران درباره نحوه سازماندهی نیروی انسانی این طرح تصریح کرد: متولی اصلی این امر، بسیج دانشجویی بوده و عمده نیروی انسانی برای اینکار را بسیج دانشجویی تشکیل داد. طبق برنامهریزیهایمان، در هر روز تعداد مشخصی از دانشجویانی که عضو دانشکدههای مختلف هستند پای کار آمدند و کار را پیش بردیم. علاوه بر خط تولید برادران که در بیمارستان امام رضا مستقر هستیم، تیم خواهران هم داریم که در مکان دیگری استقرار دارند و آنجا به تولید آبمیوه مشغول هستند.
وی افزود: بخشی از منابع مورد نیاز ما را خیرین تامین میکردند و بخش دیگری را ستاد مرکزی و قرارگاه شهید سلیمانی تهیه میکرد. این کمکها و منابع، پول نقد و امکانات مختلف بودند. آستان قدس باغ سیبی را در اختیار ما قرار داد و به مقدار ناچیز سیب را فروخت و یا شخصی که باغدار بود، تعدادی سیب را در اختیار ما میگذاشت.
علیرضا دشتی درخصوص نحوه انتقال منابع خاطرنشان کرد: نحوه انتقال این منابع متفاوت بود؛ گاهی اوقات مردم پول نقد در اختیار ما قرار میدادند و یا به ازای پول بطری، دستگاه یا سیب را در اختیار ما قرار میدادند. حتی کسانی بودند که دستگاه آبمیوهگیری را برای ما تهیه کردند و در اختیارمان قرار دادند. گاهی هم پیش آمد که امکاناتی نداشتیم، ولی ناچار بودیم امکانات را تهیه کنیم که خط تولید آبمیوه متوقف نشود.
مسئول قرارگاه جهادی شهید چمران درباره شیوه توزیع آبمیوههای تهیه شده گفت: این آبمیوهها بعد از تولید در بازه زمانی مشخص و پیش از ساعت ۱۹ عصر، به دست همیاران سلامت که آمادگی لازم را برای حضور در بخشهای کرونایی دارند داده میشود و در صورت صلاحدید کادر درمان، این آبمیوهها را بین بیماران توزیع میکنند.
وی در شرح سایر فعالیتهای ستاد شهید سلیمانی اظهار کرد: علاوه بر خط تولید آبمیوه که متولی امر بخشی از آن ما هستیم، ستاد شهید سلیمانی از بخشهای دیگری هم مانند همیاران سلامت، کمیته تامین امکانات و غیره تشکیل شده است که کارهای سخت و طاقتفرسایی را به طور متوالی انجام میدهند؛ مانند ورود به بخشهای بیماران کرونایی و دیدن مرگهای بسیار بودن و دیدن خانوادههای داغدار که بسیار دشوار است.
خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد: فائزه زاهدی
نوشتن دیدگاه