photo 2023 09 23 14 09 13

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد؛ مهلت ارسال آثار بیست و دومین جشنواره نشریات دانشجویی تا 4 مهرماه 1402 تمدید شد.

 

20240519 075535 1802436546

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد، اختتامیه‌ی سیزدهمین دوره‌ی جشنواره‌ی سراسری رسانه و نشریات دانشجویی (تیتر ۱۳)، در تاریخ ۱۸ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳، به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.
دکتر مسعود میرزایی شهرابی، سرپرست دانشگاه فردوسی مشهد، ضمن خوش‌آمدگویی به فعالان حوزه‌ی رسانه و نشریات، در خصوص اهمیت فعالیت دانشجویی به ویژه در حوزه‌ی جشنواره‌ی تیتر، اظهار کرد: ما در دانشگاه فردوسی مشهد در نظر گرفتیم که بخشی از مدیریت دانشگاه و بخش تصمیم‌گیری را به دانشجو واگذار کنیم.
وی افزود: دانشجویان ما مشق نوشتن می‌کنند تا در مدیریت بهتر دانشگاه بتوانند نقش‌آفرینی کنند، دانشجویان باید بستر و فضای دانشگاه را به فضایی انتقادی تبدیل کنند، ما گوش شنوایی برای نظرات دانشجوها داریم تا دانشگاه‌هایمان را به دانشگاه‌های نسل چهارم تبدیل کنیم تا به یک دانشگاه تمدن‌ساز برسیم.
رئیس دانشگاه فردوسی ادامه داد: باید فضای انتقادی در دانشگاه‌های کشور شکل بگیرد تا ارتباط قوی و پویا بین یاوران علمی، روسا و دانشجویان فعال ایجاد شود.
وی بیان کرد: وجه تسمیه‌ی جشنواره‌ی تیتر، این است که دانشجویان، نقشه‌ی راه را به مدیران دانشگاه نشان دهند تا به‌عنوان آیندگان این مملکت در جهت مدیریت بهتر فضای دانشگاه، ایفای نقش کنند‌.
دکتر میرزایی شهرابی افزود: مفتخریم که میزبان این دوره از جشنواره هستیم و امیدواریم که از اقامت خود در مشهد‌الرضا رضایت تمام داشته باشید و ما توانسته باشیم وظایف خود را در قبال ارائه‌ی خدمات به شما فعالان حوزه‌ی رسانه و نشریات، ادا کرده باشیم.
دکتر عبدالحسین کلانتری، معاون فرهنگی- اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، اظهار کرد: جنبش‌های دانشجویی در ایران و جهان، تاریخچه‌ی قابل دفاعی در جهت کشف حقیقت، آزادی و استقلال دارد.
وی افزود: این جنبش‌ها در سراسر جهان با ادبیات متفاوتی شکل می‌گیرند، اما جان‌مایه‌ی مشترکی دارند که آزادی‌طلبی و حقیقت‌بخشی، عنصر اساسی آن‌ است.
دکتر کلانتری گفت: این جنبش‌ها برخواسته از روح پاک و خداجوی جوانانی است که در دانشگاه‌ها در پرتو اندیشه‌های متعالی، صیقل پیدا می‌کنند.
وی ادامه داد: کسانی که آرمان‌های الهی را دنبال می‌کردند، تاکنون جوانان و دانشجویان بودند، قبل از شکل‌گیری انقلاب اسلامی، بسیاری از انرژی‌های جوانان، صرف نیازهای کاذب و دست‌ دوم شد و آرمان‌های بلند دانشجویی به حاشیه رفت، اما روی کار آمدن انقلاب اسلامی، تاثیرات شگرفی گذاشت، به خصوص در مللی که به دنبال استقلال و مبارزه با ظلم و ستم بودند.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بیان کرد: مسئله‌ی فلسطین همواره یکی از مسائل اصلی جنبش‌های دانشجویی در تمام جهان بوده است، امروزه مسئله‌ی غزه و فلسطین به محور اصلی بازسازی جنبش‌های دانشجویی تبدیل شده است و ان شاء الله با رویکرد ضد سلطه و ضد ظلم به پیش می‌رود و دامن آمریکا و اسرائیل را خواهد گرفت.
وی گفت: پس ما باید به این مسئله‌ی اساسی بیندیشیم که وظیفه‌ی ما در کارزار دشوار رسانه‌ای در قبال این جنبش‌ها چیست، ما در جنگ نابرابر رسانه‌ای قرار داریم و در این میدان دست برتر از آن دشمن ماست و ما در این جبهه‌ی رسانه‌ای، ضعف داریم، البته داشته‌های ما زیاد است اما در برابر دشمن که دست‌کاری اذهان را در اختیار دارد، توان ما کم است.
دکتر کلانتری افزود: شما دانشگاهیان و دانشجویان با ابزارهای رسانه‌ای که در اختیار دارید، می‌توانید هسته‌های مقاومت را در سطح جامعه تکثیر کنید، شما باید شبکه‌ی دانشجویی حمایت از فلسطین را شکل دهید تا بتوانید تغییراتی در این مناسبات ایجاد  کنید.
وی ادامه داد: به یقین، نماد عقلانیّت و مدنیّت در دانشگاه‌ها، مجموعه‌های رسانه‌ای و نشریات دانشجویی هستند، چون اساساً، نوشتار، فضلی بر گفتار دارد و این تقدم برآمده از طمانینه و اندیشه‌ای است که در پسِ نوشتار حضور دارد.
دکتر کلانتری گفت: شما دانشجویان فعال باید فضل طبیعی نوشتار بر گفتار را در نشریات خود نشان دهید و عقلانیت را در دانشگاه تکثیر کنید، ما باید در اخذ مجوز نشریات تمام سعی خود را بکنیم تا هر اندیشه‌ای فرصت ارائه‌ی نقد و نظر خود را داشته باشد، زیرا فضایی برای جامعه‌پذیری معقول در متن جامعه ایجاد می‌کند.
وی افزود: ما باید خطر قرمزهای خودساخته را کنار بگذاریم و تاب و تحمل خود را بالا ببریم و به جوانانی که امام و رهبری در گام دوم انقلاب به آن‌ها اعتماد کردند، اعتماد کنیم و از این ظرفیت‌ها استفاده کنیم.
وی خاطرنشان کرد: آینده‌ی کشور در دستان شما دانشجویان فعال است، شما تجلّی‌گر امید هستید و ان شاء الله بذرهای امید را در دل خود و جامعه بارورتر کرده و آینده‌ای درخشان برای ایران و جبهه‌ی حق ایجاد کنید.

در ادامه برنامه، پیام دکتر محمدعلی زلفی‌گل، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری توسط دکتر مهدی بادپا، مدیرکل پشتیبانی امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم قرائت شد:

بسمه تعالی
بدون تردید اهمیت ارتباطات در دنیای کنونی بر هیچ کس پوشیده نیست. دانشگاه ها به خاطر داشتن مجموعه های دانشجویی ظرفیت های زیادی برای تولید دانش و فناوری دارند. حجم و کیفیت دانش و فناوری تولید شده در سالهای اخیر در دانشگاههای ما به حدی هست که می تواند برای همه امیدآفرین و روحیه دهنده باشد و به افزایش سرمایه اجتماعی و اقتدار ملی ما منجر شود. انتقال و پیام رسانی این حجم از تولید دانش و فناوری زمانی به خوبی صورت می پذیرد که رسانه و نشریاتی باشند که با ظرفیت بومی به آن بپردازند. رسانه ها و نشریات دانشجویی در دانشگاه‌ها با ظرفیت کم نظیری که دارند با پویایی و بالندگی، قدرت تولید و نشر دستاوردهای علمی، پژوهشی، فرهنگی و فناوری دانشگاه‌های کشور را در مقیاس و تراز ملی دارند. رونق نشریات دانشجویی در سالهای اخیر و ورود محتوایی آنها در عرصه های مختلف در ساحت نشریات مکتوب و مجازی، خود گویای آنست که دانشگاه در عرصه نشریات دانشجویی با همه مسائل و تنگناهای موجود، پویا، دغدغه مند و روبه جلو است. و این گواه روشنی بر اهتمام دانشجویان، استادان، مدیران و کارشناسان دانشگاه‌های کشور به امر مهم رسانه و نشریات دانشجویی است.
سیزدهمین جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی که با حضور نشریات دانشجویی دانشگاه‌ های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شده، روند رو به رشد و تعالی این عرصه مهم فعالیت دانشجویی را بازگو می نماید.
اینجانب ضمن تقدیر و تشکر از همه دانشجویان فعال در عرصه رسانه و نشریه دانشجویی که در تولید و تعالی دانایی و اطلاع رسانی دستاوردهای علمی، پژوهشی، فناوری و فرهنگی دانشگاه‌های کشور سهم جدی دارند، امید دارم که با استفاده از ظرفیت‌های ابتکاری، خلاق و هنرمندانه، با شعار "فرهنگ فناوری و فناوری فرهنگی" جهش نوینی در تولید آثار رسانه ای دانشجویی با رویکرد حل مساله ای در زمینه دانشگاه‌ها و دستاوردهای آن داشته باشند.
در پایان از همه داوران، استادان، مدیران مسئول، سردبیران و هیات های تحریریه نشریات دانشجویی به ویژه دانشجویان فعال برگزیده جشنواره سیزدهم، اصحاب رسانه و مطبوعات، همکاران دانشگاه فردوسی مشهد و همکاران معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم و وزارت بهداشت برای برگزاری موفق این دوره از جشنواره تقدیر می نمایم.
محمد علی زلفی گل
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری

دکتر متفکر آزاد، عضو هیئت رئیسه‌ی مجلس شورای اسلامی، ضمن تشکر از وزارت علوم و بهداشت و دانشگاه فردوسی، اظهار کرد: محیط دانشگاهی، محیطی گرم و پویا و با نشاط است.
وی افزود: دانشگاه علاوه‌بر فضای آرامان‌گرایانه، عدالت‌خواهانه و عالمانه‌ای که دارد، باید مبتنی بر دیانت، انصاف و هم‌چنین اعتقاد به روز جزا باشد.
دکتر متفکر آزاد گفت: بازگشت نشاط به دانشگاه‌ها یک وجه فعالیت نشریات و رسانه‌های دانشجویی است.
وی ادامه داد: ما در نشریات دانشجویی، با یک انقلاب دانشجویی رو‌به‌رو هستیم.
فعالیت در نشریات دانشجویی، تمرین آزادی بیان در کشور است.
دانشجو در نشریات دانشجویی خود، باید فعال‌تر از نشریات بیرون عمل کند و نقدی سازنده داشته باشد، نقدی که نقد جامعه‌ی علمی است.
دکتر متفکر آزاد بیان کرد: اگر نقد دانشجویان در نشریات خود منطقی باشد، ما به آن‌ عمل می‌کنیم تا از بسیاری از تنش‌ها جلوگیری شود.

متین منتظمی، دبیر اجرایی سیزدهمین جشنواره‌ی تیتر، اظهار کرد: این دوره از جشنواره بعد از یک وقفه‌ی دو ساله، امسال به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.
وی افزود: این جشنواره، تنها جشنواره‌ای است که به صورت مشترک بین دو وزارت‌‌‌‌خانه‌ی علوم و بهداشت برگزار می‌شود.

در پایان مراسم، ضمن معرفی داورهای سیزدهمین دوره‌ی جشنواره‌ی دانشجویی تیتر، از برگزیدگان نشریات دانشجویی تیتر ۱۳ و کارشناسان برتر نشریات دانشجویی دانشگاه‌های سراسر کشور تقدیر به عمل آمد. که نتایج آن به شرح زیر می‌باشد:

 نتایج سیزدهمین جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی

لازم به ذکر است در اختتامیه‌ی سیزدهمین جشنواره‌ی تیتر، از خانواده‌ی محترم دانشجو‌ی شهید مدافع حرم، حسین حریری، تجلیل به عمل آمد و از محمدحسین ملکیان، شاعر، دعوت شد.

20240519 075651 1933100182

20240519 075708 971253540

20240519 075825 1385155389

20240519 075857 1955401940

20240519 075959 647819032

20240519 080638 1634287428

 

 20240425 153119 430105787

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد، نشست خبری سیزدهمین جشنواره‌ی سراسری رسانه و نشریات دانشجویی (تیتر ۱۳) در تاریخ ۵ اردیبهشت‌ماه، با حضور مهندس مجتبی صفری، معاون مدیرکل اداره پشتیبانی امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، دکتر محمدعلی وطن‌دوست، معاون فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد، متین منتظمی، دبیر جشنواره، ابوالفضل عباسی، مدیر فرهنگی و فعالیت‌های داوطلبانه دانشگاه برگزار شد.
ابوالفضل عباسی در این جلسه اظهار کرد:
جشنواره‌‌ی تیتر ۱۳ با همکاری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد و از تاریخ ۱۵ الی ۱۸ اردیبهشت‌ماه برگزار می‌شود.
وی افزود: ما در این جشنواره، ۳ هدف را دنبال می‌کنیم، یکی از این اهداف ایجاد فضای تعاملی برای دانشجویان و کارشناسان بین تمام دانشگاه‌های سراسر کشور است و دیگری توانمندسازی دانشجویان در قالب کارگاه‌ها و سوم، برگزاری نشست‌های تخصصی کارشناسان است که بررسی آیین‌نامه‌ها و مسائل این حوزه را شامل می‌شود.
عباسی ادامه داد: در اختتامیه‌ی جشنواره، که با حضور مسئولین کشوری و وزارت‌خانه برگزار می‌شود از برگزیدگان تقدیر به عمل خواهد آمد.
مهندس مجتبی صفری بیان کرد: مهم‌ترین فایده‌ی نشریات دانشجویی، تمرین کار گروهی است، این کار گروهی متفاوت از کار گروهی است که در انجمن‌های علمی و دیگر تشکلات انجام می‌شود. وی افزود: این موضوع که در نشریات، حول یک ایده و ایدئولوژی، افراد جمع می‌شوند و می‌نویسند، بسیار حائز ارزش است.
مهندس صفری در ادامه گفت: یکی از رسالت‌های نشریات دانشجویی، توضیح اطلاعات صریح و آگاهی‌بخشی به قشر دانشجو است، باید برای قلم، اصالتی قائل بود و نباید آن را درگیر حاشیه‌ها کرد، هم‌چنین باید مصرف کننده را به خوبی در نظر گرفت و بر آن مبنا نوشت.
معاون مدیر کل اداره‌ی پشتیبانی امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم بیان کرد: فرصت تعامل دانشجویان با جامعه در طول عملکرد مثبت یک نشریه اتفاق می‌افتد و باید از ظرفیت نشریات در دانشگاه استفاده کرد.
وی افزود: بخش زیادی از نشریات دانشگاهی، حقوقی هستند. بنابراین تقویت نشریات دانشجویی و پرداختن به آنها، یک عملکرد دوسربرد است، زیرا انجمن‌های علمی هم‌ در این راستا تقویت می‌شوند.
مهندس صفری گفت: جشنواره‌ی تیتر ۱۳ یک رسالت ویژه‌‌ دارد و آن این است که در نشریات دانشجویی، نقطه‌ی عطفی ایجاد خواهد کرد. امید است که با برگزاری این جشنواره، سال پر رونقی در نشریات داشته باشیم.
دکتر وطن دوست در ادامه اظهار کرد: انتقال معنا به مخاطب، یا با زبان گفتار و یا به زبان نوشتار صورت می‌گیرد که هرکدام ویژگی‌های خاص خودشان را دارند. کسانی که در حوزه‌ی نشریات فعال هستند و دست به قلم دارند، زبانشان‌ زبان نوشتار است، لذا اقتضای خاص خودش را دارد، به‌عنوان مثال، زبان گفتار ویژگی‌اش گذرا است، اما زبان نوشتار ویژگی‌اش ماندگاری است و این ویژگی باعث می‌شود که حساسیت بیشتری یابد.
وی افزود: وقتی می‌خواهیم چیزی بنویسم، نباید فقط به آنچه که هست بپردازیم و صرفاً توصیفی عمل کنیم، ما افزون بر رویکرد توصیفی، نیاز به رویکرد نوینی به نام رویکرد حل مسئله داریم، بنابراین توصیه ما به نشریات دانشجویی این است که فعالیت‌های خود را با رویکرد حل مسئله و تحلیلی جلو ببرند، زیرا رویکرد تحلیلی، ناظر به آینده، بروز، کارآمد، مسئله محور و ناقد است.
معاون فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه در پایان گفت: هرکدام از فعالین انجمن‌ها، نشریات و تشکلات، اولویتش را حل مسائل دانشگاه قرار دهد، از حمایت ویژه‌ی ما برخوردار خواهد شد.
منتظمی، دبیر این جشنواره اظهار کرد: جشنواره‌ی تیتر با شورای سیاست‌گذاری کلید خورد، شورای سیاست‌گذاری متشکل است از معاونت فرهنگی، دو وزارت‌خانه‌ی علوم و بهداشت، مدیر کل فرهنگی و پشتیبانی، دبیر جشنواره و دو نفر از افراد حقیقی که انتخاب می‌شوند.
وی در ادامه افزود: ما در ابتدا، فراخوان زدیم و آثار دانشجویان به دبیرخانه رسید و بعد از آن داوری در دو مرحله انجام شد.
در مرحله‌ی اول، ۱۰۰ داور انتخاب و هر اثر ۲ بار مورد داوری قرار گرفت.
در مرحله‌ی دوم، داوری حساس‌تر شد و از چهره‌های سرشناس حوزه‌ی رسانه‌ دعوت ‌کردیم.
دبیر سیزدهمین جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی بیان کرد: در این جشنواره، اول از آثار برتر تقدیر می‌شود تا فعالین نشریات، یک‌دیگر را بشناسند و در آخر، آثار برتر جشنواره‌ی تیتر در رسانه‌های معتبر منتشر خواهد شد.

خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد: محمدجواد مهدی‌زاده
دبیر کارگروه پوشش خبری: اکرم هادی‌نیا

2

3

4

5

7

8

9

10

6

 

بیست‌ودومین دورهٔ انتخابات نمایندگان مدیران مسئول به صورت برخط در روز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ از ساعت ۸ صبح لغایت ۱۸:۳۰ و از طریق سامانهٔ جامع مدیریت نشریات دانشگاهی وزارت عتف برگزار شد.

در نهایت؛  فاطمه پنبه‌پز ازنشریهٔ تاریخ‌پژوهی و بردیا محبی صمیمی از شریۀ وقایع اتفاقیه به عنوان اعضای اصلی و دانیال دنیوی از نشریۀ آستنیت به عنوان عضو علی‌البدل انتخاب شدند.

photo 2024 04 30 09 20 05photo_2024-04-30_09-20-08.jpg

photo_2024-04-30_09-20-00.jpg

 photo 2024 01 11 23 34 57

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد، آیین اختتامیۀ بیست‌ویکمین و بیست‌ودومین جشنوارۀ نشریات دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد در تاریخ 20 دی‌ماه 1402 در تالار رودکی دانشگاه فردوسی مشهد با حضور دکتر محمدمهدی ذوالفقارزاده، مدیرکل دفتر سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، دکتر مسعود میرزایی، رئیس دانشگاه فردوسی مشهد، دکتر محمدعلی وطن دوست، معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه و جمعی از داوران، روزنامه نگاران و اهالی قلم برگزار شد.
دکتر محمدمهدی ذوالفقارزاده، مدیرکل دفتر سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، در این جشنواره اظهار کرد: ما در وزارت علوم به تازگی سامانه‌ای را به نام سامانۀ فرنما راه‌اندازی کرده‌ایم تا از کلیۀ فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه‌های کشور مطلع شویم.
وی ادامه داد: هدف و جهت‌گیری ما این بوده است که به عنوان مثال، امروز در دانشگاه فردوسی مشهد چند نشریه، کانون، انجمن علمی و تشکل فعال هستند و چه فعالیت‌هایی انجام می‌دهند. این به ما برای سیاست‌گذاری فرهنگی مبتنی بر شواهد کمک می‌کند.
دکتر ذوالفقارزاده خاطرنشان کرد: امروزه نیاز ما به حوزۀ بیان و تبیین بسیار زیاد است. مسائل زیادی هستند که باید گفته و شنیده شوند. نشریات دانشجویی فضای تبیین و تمرین گفتن و نوشتن را فراهم می‌کنند.
سپس دکتر مسعود میرزایی، رئیس دانشگاه فردوسی مشهد، عنوان کرد: خوش‌حالم که در این مدت کوتاه پس از قبول مسئولیت ریاست دانشگاه، توانستیم 2-3 برنامۀ مهم را به سرانجام برسانیم و این کار را با کمک یک سری یاران خوب در دانشگاه انجام دادیم.

photo 2024 01 11 23 34 48

وی ادامه داد: شما دانشجویان تلاش کنید که شور و نشاط، کرسی‌های نظریه‌پردازی و آزاداندیشی و فعالیت‌های دانشجویی را بالا ببرید و ما هم حمایت کامل خواهیم داشت. مشابه این کار را در پارک علم و فناوری خراسان انجام دادیم و نتیجۀ بسیار پربرکتی دیدیم.
دکتر مسعود میرزایی گفت: قوت و نیروی جوانان ظرفیت عظیمی است و می‌خواهیم با کمک گرفتن از این ظرفیت در آموزش عالی، فناوری، نوآوری و فرهنگ تبدیل به دانشگاه پیش‌رو شویم.
وی افزود: نشریات جریان‌ساز دانشگاه هستند و باید کیفیت کار را تا حدی بالا ببرند که حتی تیتر نشریه بر عملکرد مسئولین و نحوۀ ادارۀ دانشگاه اثرگذار باشد.
دکتر محمدعلی وطن‌دوست، معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد، در این جشنواره گفت: شما صاحبان خرد و قلم هستید، بنابراین باید معنای نون و القلم را به درستی بدانید.

photo 2024 01 11 23 34 51


وی ادامه داد: قلم در معنای کلی، ابزاری است که درون و نیت نویسنده را به بروز و ظهور می‌رساند. در عوالم بالا هر حقیقتی را که سبب پدید آمدن موجودات عالم باشد، قلم می‌نامند.
دکتر وطن‌دوست خاطرنشان کرد: شما صاحبان خرد و قلم، اندیشه و علم خود را با ابزار قلم بر لوح می‌نگارید. هرچه این قلم زیباتر باشد، نشان‌دهندۀ درون و روح زیبای شماست. بسیار برای داشتن درون زیبا تلاش کنید تا خط و مطلب و قلم زیبا داشته باشید.
دکتر احمد آفتابی، نمایندۀ هیئت‌داوران این جشنواره، نکاتی را در خصوص معیارهای داوری مقالات و نشریات مطرح کرد و گفت: داوری جشنواره با استفاده از دو فرم انجام شد که یکی برای مقالات و دیگری برای نشریات بود.

photo 2024 01 11 23 34 07

وی افزود: فرم داوری مقالات شامل 6 آیتم و فرم نشریات شامل 16 آیتم بود. برای تهیۀ فرم داوری زحمات زیادی کشیده بودند و یک فرم داوری پخته و قابل اتکا به دست ما رسیده بود.
دکتر احمد آفتابی اظهار کرد: نویسندگان جملۀ مشهوری دارند که می‌گوید اولین نسخۀ متن ادبی، بدترین نسخۀ آن است. متن خود را پیش از انتشار بارها و بارها بخوانید، از دوستانتان بخواهید که متن را بخوانند و به هیچ عنوان مقاله را سرسری نگیرید.
سپس در ادامه این جشنواره، از برگزیدگان بیست‌ویکمین و بیست‌ودومین جشنوارۀ نشریات دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد تقدیر به عمل آمد.

photo 2024 01 11 23 35 24

که اسامی نشریات، آثار و نویسندگان برگزیده این جشنواره به شرح زیر می باشد:

نتایج جشنواره بیست و یکم

الف) بخش نشریات برتر:
نشریه صنفی:

نشریه میدان علوم، شمارۀ 15: برتر

نشریه سیاسی:
نشریۀ گفتمان و مکث به طور مشترک: برتر
نشریۀ قلم: شایستۀ تقدیر

نشریه فرهنگی:
نشریۀ ایراندخت، شمارۀ 13: برتر

نشریه هنری:
نشریه ارغنون، شمارۀ 14: برتر

نشریه اجتماعی:
نشریه سکوت، شمارۀ 10: برتر

نشریه دینی و قرآنی:
نشریه صاحب، شمارۀ 17: برتر

نشریه ادبی:
نشریه هورام، شمارۀ اول: برتر

نشریه طنز و کاریکاتور:
نشریه سانسوریا، شمارۀ 9: برتر

نشریه علمی علوم انسانی:
نشریه سکوت، شماره 6: برتر
نشریه تاریخ پژوهی، شماره 83: شایسته تقدیر

نشریه علمی علوم پایه:
نشریه شب‌آهنگ، شمارۀ 9: برتر

نشریه علمی فنی و مهندسی:
نشریه پایاتیک، شماره 6: برتر

نشریه علمی کشاورزی، دامپزشکی و محیط زیست:
نشریه رویان، شمارۀ 23: برتر

نشریات عمومی:
نشریه ریشه‌ها، شمارۀ سوم/ نشریه وقایع اتفاقیه، شمارۀ 73: برتر

نشریات زبان‌های خارجی:
نشریه فرهنگ سخن، شمارۀ اول: برتر

ب) آثاربرتر:
تیتر:

«آن سیزدهمین نفر»، نشریۀ وقایع اتفاقیه، شمارۀ 73، و تیتر «دماوندنشین» نشریۀ وقایع اتفاقیه، شماره 76: برتر

تیتر1 نشریه:
«زنگ حساب»، نشریه میدان علوم، شمارۀ 15: برتر

خبر و تحلیل خبر:
احمد یوسفی برای تحلیل خبر «علیه فراموشی» از نشریه مکث: برتر

مصاحبه:
سجاد کاشانی برای مصاحبۀ «رسانه، تصویرسازی که صادق نیست» از نشریه وقایع اتفاقیه: برتر

گزارش:
آناهیتا سابقی‌فر گزارش فعالیت‌های انجمن علمی از نشریۀ رویان: برتر

سرمقاله و یادداشت:
مهدی طالبی با سرمقالۀ «کارگران فعلا بیکارند» از نشریه میدان علوم: برتر

حانیه طوسی با یادداشت «مشروعیت-خط فاصله-ملت» از نشریه وقایع اتفاقیه و رضا رزاقی با سرمقالۀ «رقابت‌های ملی روضه‌خوانی» از نشریه مکث: شایسته تقدیر

مقالۀ سیاسی:
فاطمه لحاظی برای مقاله «عنوان دیپلماسی، پیشران قدرت استراتژیک» از نشریۀ مکث: برتر

مقالۀ فرهنگی:
مرتضی عنابستانی برای مقاله «چگونه دروغ‌هایی تاثیرگذار بگوییم؟» از نشریه وقایع اتفاقیه: برتر

مقالۀ اجتماعی:
محمد صادق مصحفی برای مقاله «درد نان رنج جان» از نشریه مکث: برتر

مقالۀ اقتصادی:
محمدرضا معاونیان برای مقاله «راه علاج کشور اقتصاد دانش‌بنیان vsبی‌بنیان» از نشریۀ آئینه: برتر

مقالۀ صنفی:
مهدی طالبی برای مقاله «انقلاب شفافیت» از نشریه میدان علوم: برتر

مقالۀ ادبی:
محمدرضا فرهمند برای مقاله «جان گرفتنِ استعاره» از نشریه وقایع اتفاقیه: برتر

مقالۀ دینی و قرآنی:
احمد یوسفی برای مقاله «نگاهی به آیه حجاب» از نشریه مکث: برتر

مقالۀ علمی علوم انسانی:
نفیسه روشندل برای مقالۀ «اسیر در میانه‌ی زندان درون و زندان برساخته‌ی برون» از نشریه سکوت: برتر

مقالۀ علمی کشاورزی، دامپزشکی و محیط زیست:
مقاله «بررسی برهم‌کنش عوامل موثر بر آلودگی هوا» از نشریۀ وقایع اتفاقیه: برتر

مقالۀ علمی فنی و مهندسی:
پوریا محمدنژاد برای مقاله «الگوریتم ژنتیک همراه با حل مساله» از نشریۀ پایاتیک: برتر

طرح وکاریکاتور:
نشریه مکث، شماره 66 (اندرخم تحصیل مجاز): شایسته تقدیر

طنز:
افسانه جوان برای مقاله «نیمه‌های بلاک شده» از نشریۀ تکرار: برتر

فرناز پاک بین برای مقاله «عجایب دانشگاه» از نشریه سانسوریا: برتر

عکس:
نشریه شباهنگ، شماره 9، صفحه 19: برتر

طرح جلد:
نشریه میدان علوم، شمارۀ 15: برتر

گرافیک و صفحه‌آرایی:
نشریه میدان علوم، شماره 15: برتر
نشریه مکث، شماره 69، شایسته تقدیر

 

 ج)نویسنده برتر:

رضا رزاقی 

ه) بخش مجازی:

نشریات کاغذی الکترونیک: 

نشریه شباهنگ

صفحات مجازی نشریات در اینستاگرام: 

نشریه رویان 

 

نتایج جشنواره بیست و دوم

الف) نشریات برتر:
نشریه صنفی:

نشریه ریشه‌ها، شمارۀ 7: برتر

نشریه سیاسی:
نشریۀ مکث و گفتمان به طور مشترک: برتر
نشریۀ قلم، شایستۀ تقدیر

نشریه فرهنگی:
نشریه وقایع اتفاقیه، شمارۀ 88: برتر

نشریه هنری:
نشریه ارغنون، شمارۀ 15: برتر

نشریه اجتماعی:
نشریه سکوت، شمارۀ 8: برتر

نشریه دینی و قرآنی:
نشریه صاحب، شمارۀ 20: برتر

نشریه ادبی:
نشریۀ گنج کهن، شماره 3 و4: برتر

نشریه طنز و کاریکاتور:
نشریۀ سانسوریا: برتر

نشریه علمی علوم انسانی:
نشریۀ قلم، شمارۀ 7 و گنج کهن 3و4: برتر

نشریه علمی علوم پایه:
نشریه وکتور: برتر

نشریه علمی فنی و مهندسی:
نشریه آستنیت، شمارۀ 6: برتر

نشریه علمی کشاورزی، دامپزشکی و محیط زیست:
نشریه نات، شمارۀ 9: برتر

نشریات عمومی:
نشریه وقایع اتفاقیه، برتر

نشریات زبان‌های خارجی:
Decorum: برتر

 

ب) آثاربرتر:
تیتر:

شکیبا صاحب برای تیتر «شعله‌ای برکش و برخیز ز خاکستر خویش» از نشریه وقایع اتفاقیه: برتر

تیتر1 نشریه:
«در جست‌وجوی ناکجاآباد» از نشریه وقایع اتفاقیه: برتر

گزارش:
پارسا اخلاقی برای گزارش «مجسمۀ آقای شاعر» از نشریه فرهنگ سخن: برتر

سرمقاله و یادداشت:
سیدعلیرضا حسینی برای سرمقالۀ «تحقیر شُدید» و سرمقالۀ «حواستان باشد» از نشریۀ مکث: برتر

مقالۀ سیاسی:
نیما کیوان برای مقاله «جهان در آتش خیره‌سری آلمان» از نشریه وقایع اتفاقیه: برتر

مقالۀ فرهنگی:
How much a monkey really costs? امیرحسین ظهوریان از
نشریه وقایع اتفاقیه اول مشترک با
زهرا باغبان برای مقاله «سه گانۀ مادر، کارمند، همسر اول» از نشریۀ ایراندخت: برتر

مقالۀ اجتماعی:
محمدرضا معاونیان برای مقاله «بیکاری در عصر بحران منابع انسانی» از نشریه پایاتیک: برتر

مقالۀ اقتصادی:
نیلوفر قاآنی برای مقاله «قاچاق کتاب آتشی در نیستان فرهنگ»، محمدرضا معاونیان برای مقاله «صنایع تکمیلی پتروشیمی؛ گنج پنهان ایران» از نشریه وقایع اتفاقیه: برتر

مقاله طنز:
یگانه تقی زاده از نشریه سانسوریا: برتر

مقالۀ صنفی:
شکیبا صاحب برای مقاله «شعله‌ای برکش و برخیز ز خاکستر خویش» از نشریه وقایع اتفاقیه: برتر

مقالۀ ادبی:
مبینا اشرفی برای مقاله «نگاهی به بازتاب شهرنشینی در ادبیات معاصر ایران» از نشریه وقایع اتفاقیه: برتر

 

ج) نویسنده برتر:

محمدرضا معاونیان 

 

ه) بخش مجازی:

نشریات کاغذی الکترونیک: 

نشریه ارغنون 

صفحات مجازی نشریات در اینستاگرام: 

نشریه وقایع اتفاقیه

 

شایان ذکر است که اجرای گروه موسیقی ارغنون، تقدیر از هیات داوران و کارشناس نشریات دانشگاه نیز یکی ازدیگر بخش های این جشنواره بود.

خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد: یگانه سادات تقی زاده 

photo 2024 01 11 23 34 14

photo 2024 01 11 23 35 45

photo 2024 01 11 23 35 49

photo 2024 01 11 23 34 23

photo 2024 01 11 23 34 26

photo 2024 01 11 23 34 39

photo 2024 01 11 23 35 09

photo 2024 01 11 23 35 11

photo 2024 01 11 23 35 13

photo 2024 01 11 23 35 17

photo 2024 01 11 23 35 22

photo 2024 01 11 23 35 26

photo 2024 01 11 23 35 34

photo 2024 01 11 23 35 37

photo 2024 01 11 23 35 41