farhangi.um.ac.ir

 

باشگاه خبرنگاران معاونت فرهنگی و اجتماعی با هدف توان افزایی دانشگاهیان و نیز پوشش دقیق و جامع فضای فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، از عموم دانشگاهیان (دانشجویان، کارمندان و استادان) جهت عضویت و فعالیت، دعوت می نماید.این باشگاه وظیفه تهیه خبر و گزارش از رویدادهای فرهنگی و اجتماعی دانشگاه فردوسی مشهد را بر عهده دارد.

به گزارش خبرنگار فرهنگی دانشگاه، اعضا این باشگاه امکان شرکت در کلاس های عمومی و تخصصی خبرنگاری،خبرنویسی،عکاسی و روزنامه نگاری به صورت رایگان را خواهند داشت. علاوه بر این به شیوه مقتضی از خبرنگاران فعال تقدیر خواهد شد.

از عموم علاقه مندان دعوت می شود فرم ثبت نام را تکمیل نمایند.پس ازبررسی مشخصات افراد ثبت نام شده، با ایشان تماس گرفته شده ودعوت به همکاری انجام خواهد شد.

جهت دریافت اطلاعات بیشتر با شماره 38806464 آقای اکرمی تماس حاصل فرمایید.

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد، اختتامیه آنلاین رویدادملی ایده پردازی و خلاقیت توسط دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می شود.
این اختتامیه در روز دوشنبه ۵ آبان ماه ۱۳۹۹ ساعت ۱۶ به صورت انلاین و در بستر وبینار برگزار خواهدشد.

 

photo ۲۰۲۰-۱۰-۲۵ ۱۴-۴۰-۰۳

{jcomments on}

 

jashnvareh adabi honari


مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از تمدید چهارمین مرحله پویش «زندگی، دست یاریگر توست» با عنوان جشنواره «ادبی، فرهنگی و هنری دانشگاهیان» تا ۲۵ مردادماه ۹۹ خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایرنا، محمدهادی عسکری روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار دانشگاه و آموزش ایرنا اظهار داشت: معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم به منظور انسجام بخشی به دستاوردهای دانشگاهی و پرهیز از اقدامات موازی، در مرحله چهارم پویش «زندگی، دست یاریگر توست» با همکاری پنج دانشگاه دیگر و مشارکت دانشگاهیان نسبت به برگزاری جشنواره ادبی، فرهنگی و هنری دانشگاهیان اقدام می کند.

وی یادآور شد: در مرحله اول این پویش دانشجویان و فعالان مجموعه های دانشجویی به کمک ستادهای مقابله با بیماری کرونا شتافتند و با فعالیت های داوطلبانه در مسیر رفع نیازمندی های این ستادها وارد صحنه شدند.

مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم ادامه داد: در گام دوم، سایر ارکان دانشگاه ها به پویش پیوستند و با شعار همه دانشگاهیان همه مردم به صحنه مبارزه با کرونا آمدند. در گام سوم و همزمان با تاکید رهبر معظم انقلاب مبنی بر ضرورت مواسات و کمک مومنانه دوباره دست به کار شده و با راه اندازی صندوق نیکوکاری دانشگاهیان، پای به میدان حمایت از آسیب دیدگان کرونا گذاشتند.

عسکری همچنین گفت: در مرحله چهارم پویش، در راستای پیگیری و تحقق مطالبه رهبر معظم انقلاب با به میدان آوردن ظرفیت های ادبی، فرهنگی و هنری جامعه دانشگاهی کشور، نسبت به ثبت و ماندگاری این تلاش جهادگونه در تاریخ اقدام شد.

وی، به میدان آوردن ظرفیت کنش گران فرهنگی، ادبی و هنری دانشگاهی به منظور نقش آفرینی در ثبت هنرمندانه دستاوردهای تلاش چند ماهه کشور در کنترل کرونا، تقویت مسوولیت اجتماعی جامعه دانشگاهی در مواجهه با موضوعات مهم اجتماع، معرفی دستاوردهای دانشگاهیان در زمینه های ادبی، فرهنگی، هنری با موضوع مقابله با کرونا و ترویج فرهنگ سلامت محور با بهره گیری از ابزار ادبیات و هنر را اهداف مهم این جشنواره برشمرد.

مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم به فعالیت دبیرخانه های مرکزی این جشنواره در پنج دانشگاه کشور اشاره کرد و اظهار داشت: دبیرخانه این جشنواره در دانشگاه های مازندران، شهید چمران اهواز، کردستان، شهرکرد و فردوسی مشهد مستقر شده است.

عسکری درباره بخش های مختلف این جشنواره گفت: بخش های ادبی، هنرهای نمایشی و فیلم، هنرهای آوایی، هنرهای تجسمی، خلاقیت و نوآوری، قابل رقابت در این جشنواره اعلام شده است.

❇️آدرس دبیرخانه ارسال اثار؛

✅بخش ادبی(شعر، داستان، نثر ادبی، دل نوشته، طنز)  دانشگاه مازندران
 

✅بخش هنرهای تجسمی(گرافیک، نقاشی، طراحی، عکس، خوشنویسی)  دانشگاه شهرکرد
 farhangifestival.sku.ac.ir

✅بخش فیلم و هنرهای نمایشی(فیلم کوتاه،  فیلم نامه، تئاتر، نمایشنامه، استند آپ کمدی و...)  دانشگاه شهید چمران
  farhangi.scu.ac.ir

✅بخش هنرهای آوایی(موسیقی اصیل ایرانی، سرود، نواهای محلی فردی و گروهی)  دانشگاه کردستان
 farhangi.uok.ac.ir

✅بخش خلاقیت و ایده پردازی(ایده شو، کارآفرینی اجتماعی، نوآوری اجتماعی و ایده های استارت آپی)  دانشگاه فردوسی مشهد
  farhangi.um.ac.ir

 

 

 


اختتامیه نوزدهمین جشنواره نشریات دانشجویی دانشگاه فردوسی با حضور مدیر کل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم و تحقیقات و فناوری، معاون و مدیر فرهنگی دانشگاه فردوسی، هیئت داوران و برخی از برگزیدگان این جشنواره برگزار گردید.
به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد، اختتامیه نوزدهمین جشنواره نشریات دانشجویی دانشگاه فردوسی در تاریخ هفت آبان 1399، برگزار شد.

در بخش پایانی برنامه، از برگزیدگان نوزدهمین جشنواره نشریات دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد تقدیر و تشکر و اهدای جوایز به عمل آمد.

هیات داوران نوزدهمین جشنواره نشریات دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد، در رسته تیتر، به ترتیب مصطفی هادی زاده از نشریه مکث و علیرضا شاداب از نشریه میدان علوم به طور مشترک و سجاد دستگردی از نشریه وقایع اتفاقیه و فرناز محمدیان از نشریه وقایع اتفاقیه را شایسته رتبه اول تا سوم دانستند.
این هیات، در رسته مصاحبه، علی قدیری از نشریه وقایع اتفاقیه و محمد صادق اکبری از نشریه میدان علوم به طور مشترک شایسته رتبه اول دانسته و فاطمه تحققی از نشریه موج و علیرضا میردیده از نشریه وقایع اتفاقیه را به ترتیب با عنوان رتبه دوم و سوم معرفی کردند.
در رسته گزارش، به ترتیب محمد حسین سمندری مقدم از نشریه موج و علیرضا میردیده از نشریه وقایع اتفاقیه رتبه اول و دوم را به خود اختصاص دادند.
در رسته سرمقاله و یادداشت، محدثه جزایی و علی قدیری از نشریه وقایع اتفاقیه به طور مشترک شایسته رتبه اول انتخاب شده، و محمد صادق اکبری از نشریه میدان علوم رتبه دوم و محمد حسین نجفی از رتبه سوم برخوردار شدند.
هیات داوران، به ترتیب آمنه مجذوب صفا از نشریه وقایع اتفاقیه، فرناز پاک بین از نشریه آیینه و محمد جواد کیش بافان را به ترتیب حائز رتبه اول تا سوم در رسته طنز دانستند.
همچنین محمد حسین سمندری مقدم، محمد سجاد ابویسانی، و کیمیا بیونقی به ترتیب دارای رتبه اول تا سوم در رسته عکس شدند.

در بخش طرح روی جلد نشریه مکث، نشریه موج و نشریه آوند به ترتیب رتبه اول تا سوم را به خود اختصاص دادند.
نشریه سیمرغ و موج به طور مشترک رتبه اول، نشریه صاحب رتبه دوم و نشریه نیلگون رتبه سوم را از آن خود ساختند.
در رسته مقالات عمومی علوم انسانی و بخش مقالات فرهنگی رضا پیامی از نشریه وقایع اتفاقیه، فاطمه محمد زاده از نشریه وقایع اتفاقیه و احمد یوسفی از نشریه مکث، به ترتیب دارای رتبه اول تا سوم شدند.
به ترتیب سید اصغر مویدی از نشریه مکث، محمد حسین نجفی از نشریه مکث، به طور مشترک مرتضی نادری از نشریه وقایع اتفاقیه و فاطمه نباتیان از نشریه ایراندخت  رتبه اول تا سوم را در بخش مقالات اجتماعی به خود اختصاص دادند.
همچتین در بخش مقالات سیاسی رتبه اول به علی قدیری از نشریه وقایع اتفاقیه، رتبه دوم وحید بهرامی از نشریه وقایع اتفاقیه و رتبه دوم به محمدرضا صدقی رضوانی تعلق گرفت.
در بخش مقالات ادبی، شادی شجیعی دارای رتبه اول، امنه مجذوب صفا دارای رتبه دوم و یزدان عین القضات دارای رتبه سوم شدند.
بابک علایی از نشریه وقایع اتفاقیه، علی قدیری از نشریه وقایع اتفاقیه، حدی جاودانی و مهدی ظریفیان به طور مشترک دارای رتبه اول تا سوم در بخش مقالات هنری شدند.
در بخش مقالات صنفی، براساس نظر هیات داوران، فاطمه مصیبی از نشریه سلام و غزل طهماسبی از نشریه وقایع اتفاقیه، روح الله نوابادی از نشریه وقایع اتفاقیه، و مهران طرحی از نشریه وقایع اتفاقیه رتبه اول تا سوم را به خود اختصاص دادند.
در نهایت در بخش مقالات دینی و قرانی رتبه اول به احمد یوسفی از نشریه مکث و رتبه دوم سید هادی حسینی از نشریه ایینه تعلق گرفت.

سپس در بخش بعدی برنامه از برگزیدگان مقالات علمی علوم انسانی، فنی و مهندسی و کشاورزی و دامپروری تقدیر به عمل امد که به شرح زیر می باشد:
رسته مقالات علمی علوم انسانی:
 محمد اسمانی از نشریه وقایع اتفاقیه دارای رتبه اول
افسانه دانش از نشریه سیاست نامه دارای رتبه دوم

 رسته مقالات علمی فنی و مهندسی:
سهیلا موسمی از نشریه نات دارای رتبه اول  
رضا رمضانی از نشریه نات دارای رتبه دوم

رسته مقالات کشاورزی و دامپروری:
 هدیه رشید از نشریه نیلگون دارای رتبه اول
سعید شاهین‌فر از نشریه نات دارای رتبه دوم
 نیوشا جهان آرا از نشریه افق /عالیه خالقی از نشریه نیلگون/ لیلی بغلانی از نشریه آوند دارای رتبه سوم  به طور مشترک

همچنین در انتهای اختتامیه معرفی و تقدیر از برگزیدگان بخش ویژه نیز انجام شد.
در بخش کرسی های ازاد اندیشی( نقد و مناظره)، از سجاد هوشمند از نشریه وقایع اتفاقیه تقدیر به عمل امد.
در بخش انرژی های پاک و محیط زیست، محسن مستشار شهیدی از نشریه نات، علیرضا میردیده از نشریه وقایع اتفاقیه، و سعید شاهین فر از نشریه نات به ترتیب رتبه اول تا سوم را به خود اختصاص دادند.
همچنین فرناز محمدیان از نشریه وقایع اتفاقیه دارای رتبه اول و آتنا حسین پور از نشریه مکث دارای رتبه دوم در رسته مسائل اجتماعی بودند.
در بخش اقتصاد مقاومتی نیز، سید محمد قائم ذبیحی از نشریه موج و آیدا شیروانی از نشریه نات و حورا حسینی از نشریه نات به ترتیب و براساس نظر هیات داوران شایسته رتبه اول تا سوم بودند.

 

خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد: یگانه تقی زاده- زهراباغبان

 

photo ۲۰۲۰-۱۰-۲۸ ۲۳-۵۴-۰۶

photo ۲۰۲۰-۱۰-۲۸ ۲۳-۵۴-۰۱

photo ۲۰۲۰-۱۰-۲۸ ۲۳-۵۴-۱۸

photo ۲۰۲۰-۱۰-۲۸ ۲۳-۵۴-۰۹

photo ۲۰۲۰-۱۰-۲۸ ۲۳-۵۴-۲۱

photo ۲۰۲۰-۱۰-۲۸ ۲۳-۵۴-۰۴

photo ۲۰۲۰-۱۰-۲۹ ۱۱-۲۱-۰۰

photo ۲۰۲۰-۱۰-۲۹ ۱۱-۲۱-۰۴ 2

photo ۲۰۲۰-۱۰-۲۹ ۱۱-۲۱-۰۴

photo ۲۰۲۰-۱۰-۲۹ ۱۱-۲۱-۰۲

photo ۲۰۲۰-۱۰-۲۹ ۱۱-۲۱-۰۵

photo ۲۰۲۰-۱۰-۲۹ ۱۱-۲۱-۰۷

photo ۲۰۲۰-۱۰-۲۹ ۱۱-۲۱-۰۸ 2

photo ۲۰۲۰-۱۰-۲۹ ۱۱-۲۱-۰۹

 

{jcomments on}

chortkeh farakhan

فراخوان نمایشگاه خوداشتغالی و بازارچه تولیدات دانشجویی چرتکه منتشر شد.

به گزارش خبرنگار فرهنگی دانشگاه، به منظور حمایت از توسعه اشتغال و کارآفرینی پایدار برای دانشجویان، معاونت فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد، با محوریت کانون‌های فرهنگی و با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، درنظر دارد بازارچه ای با هدف حمایت از فعالیت اقتصادی دانشجویان و ارائه تولیدات و توانمندی های آنان برپا کرده و بدین منظور از دانشجوهای کارآفرین و فعال در عرصه‌ی تولید محصولات مختلف فرهنگی، هنری و ... دعوت به عمل می آورد تا با حضور فعال و پویا در این رویداد، گامی مهم در گسترش فرهنگ اشتغال‌زایی و اهتمام‌ به تقویت مهارت‌های فردی بردارند.

علاقمندان می توانند با مطالعه فراخوان جشنواره نسبت به ثبت نام در این رویداد اقدام نمایند.

فراخوان چرتکه ( نمایشگاه خوداشتغالی و بازارچه تولیدات دانشجویی )

 

{jcomments on}