به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم؛ چهارمین دوره همایش زائران دانشجوی پیاده «طریق رضوی» با حضور هزار نفر از دانشجویان دختر از دانشگاه‌های دولتی کشور برگزار شد.
 براساس این گزارش به دلیل محدودیت‌هایی که در اسکان و پذیرایی در زمان شهادت حضرت امام رضا (ع) در مشهد وجود داشت امسال این برنامه در دانشگاه‌های وزارت علوم برای دختران اجرا شد و قرار است در سال‌های آتی این ظرفیت هم برای پسران و هم برای دختران افزایش پیدا کند.
 این برنامه با هدف ترویج و گسترش فرهنگ رضوی (ع) در دانشگاه‌های سراسر کشور و استفاده از ظرفیت این رویداد ملی مذهبی برگزار شده است.
 زیارت قدمگاه رضوی، تشکیل حلقه های معرفتی با حضور اساتید و مبلغان حوزه و دانشگاه، اقامه نماز جماعت و برگزاری دعای کمیل از جمله برنامه های حین پیاده روی قدمگاه رضوی تا حرم و تشرف دسته جمعی و پیاده به طرف حرم مطهر رضوی، پخش کلیپ حرم شناسی، پخش فیلم با محوریت امام رضا (ع) و برپایی حلقه های معرفت، برگزاری مراسم شام غریبان و... از جمله برنامه های این مراسم می باشد.
 در این برنامه دانشجویان مسافتی را حدود ۴۰ کیلومتر بصورت پیاده از قدمگاه رضوی تا حرم مطهر رضوی طی کردند و سه روز را در مشهد مقدس میهمان حضرت رضا (ع) خواهند بود.

گفتنی است  زائرین دانشجو روز یکشنبه 28 آبان ماه بعد از مراسم اختتامیه و زیارت وداع که در دانشگاه امام رضا علیه السلام برگزار خواهد شد مشهد الرضا را به مقصد استان های خود ترک می کنند.

لازم به توضیح است چهارمین دوره همایش طریق رضوی همچون ادوار گذشته با محوریت معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم تحقیقات و فناوری و پشتیبانی و مشارکت دانشگاه فردوسی مشهد و دانشگاه بین المللی امام رضا علیه السلام برگزار شده است.

photo 2017-11-18 16-11-35