متن فراخوان ششمین جشنواره تئاتر کوتاه دانشگاه فردوسی:

همواره تئاتر دانشجویی زمینه‌ی درخشش استعدادها و خلاقیت جوانانی بوده است که مسیر خود را در هنرِ اعجاب‌انگیز نمایش یافته‌اند و در این راه برای رشد و پیشرفت از هیچ تلاشی مضایقه نکرده‌اند و گام‌های بلندی برداشتند.

ششمین جشنواره تئاتر کوتاه دانشجویی دانشگاه فردوسی به همت کانون تئاتر این دانشگاه و به پشتوانه هنرجویانی که در سطح دانشگاه‌های مشهد حضور دارند با هدف نمایش خلاقیت‌ها و استعدادهای تئاتر دانشجویی برگزار خواهد شد.

امیدواریم در این جایگاه برای عزیزانی که با شوق و شور وارد این میدان می‌شوند میزبان خوبی باشیم.

شرایط افراد متقاضی حضور در جشنواره:
۱- تمام افراد گروه متقاضی باید دانشجوی دانشگاه های تحت نظارت وزارت علوم و فن‌آوری و یا دانشگاه علوم پزشکی مشهد باشند.
۲- هر کارگردان فقط قادر به ارسال یک اثر به جشنواره است.
۳- محدودیتی برای تعداد حضور دیگر افراد گروه اعم از بازیگران، نویسندگان، طراحان و دیگر وجود ندارد.
۴- هر گروه موظف است یک نفر را به عنوان سرپرست معرفی کرده تا تمام هماهنگی های لازم بین دبیرخانه جشنواره و گروه با وی صورت پذیرد.

شرایط پذیرش آثار:
۱- مدت زمان اجرای آثار بایستی کمتر از پانزده دقیقه باشد و آثاری که از این حد عدول کنند از جشنواره کنار گذاشته می شوند.
۲- محدودیت و اولویتی برای مضمون و موضوع آثار وجود ندارد ولی پیروی از چهارچوب و موازین اخلاقی و اسلامی الزامی است.
۳- نمایش‌هایی که بخشی ازیک نمایش بلند باشند مورد پذیرش قرار نخواهند گرفت و فقط آثار نمایشی کوتاه و مستقل مورد پذیرش قرار خواهد گرفت.
۴- تعداد آثارقابل پذیرش ۱۵ اثرمی‌باشد.

ساز و کار جشنواره:

هر گروه متقاضی باید در بازه‌ی ذکرشده درگاه‌شمار به طریق زیر اقدام به ثبت نام در جشنواره کند:
* تکمیل فرم ثبت‌نام جشنواره در محل کانون تئاتر دانشگاه فردوسی انجام خواهد گرفت.
*تحویل حضوری یک نسخه از فیلم اثر برای بازبینی. (فیلم بازبینی آثار باید در یک برداشت، بدون کات یا هرگونه تدوینی باشند.)
*تحویل یک نسخه کپی از مدارک مورد نیاز

مدارک موردنیاز:

۱ -کپی کارت ملی کارگردان
۲-کپی کارت دانشجویی کارگردان
۳-یک نسخه از نمایشنامه
۴-اسامی گروه و شماره دانشجویی اعضاء

تمامی گروه ها می توانند برای آشنایی با فضای سالن و پیش‌اجرا از آمفی تئاتر پردیس یکبار با هماهنگی دبیرخانه جشنواره( تالار رودکی) استفاده کنند، تعیین تاریخ مورد ذکرشده به عهده‌ی دبیرخانه جشنواره می‌باشد.
لازم به ذکر است که به علت کثرت آثار و محدودیت های زمانی موجود، زمان مشخص شده‌ای به هر گروه اختصاص می‌یابد و بنا به دلایل مطرح شده برنامه ی زمانی تعیین شده برای تمرینات نهایی در آمفی تئاتر به هیچ عنوان قابل تغییر نیست.

بخش های رقابتی جشنواره:

از شرکت کنندگان برگزیده ششمین جشنواره تئاتر کوتاه در سه بخش بازیگری، نویسندگی و کارگردانی تقدیر به عمل خواهد آمد. در بخش نویسندگی فقط آثار تالیفی خود دانشجویان می توانند رقابت کنند.
گفتنی است علاوه بر بخش های فوق، دو بخش طراحی پوستر و طراحی صحنه برای رقابت شرکت کنندگان وجود دارد که از برگزیدگان این دو زمینه نیز تقدیر به عمل خواهد آمد.

گاه شمار جشنواره:

۱ – مهلت ثبت‌نام: ۲۸ فروردین الی ۱ اردیبهشت‌ ماه ۱۳۹۶

۲-  مهلت ارسال آثار: ۸ الی ۱۳ اردیبهشت ماه ۱۳۹۶
۳-  اعلام نتایج بازبینی آثار:  ۱۶  اردیبهشت ماه ۱۳۹۶
۴- برگزاری جشنواره: ۱۹ و ۲۰ اردیبهشت ماه ۱۳۹۶
۵- اختتامیه جشنواره: ۲۱ اردیبهشت ماه ۱۳۹۶

راه های ارتباطی:

آدرس دبیرخانه: مشهد، میدان آزادی، دانشگاه فردوسی، مجتمع کانون های فرهنگی، اتاق ۵
نشانی تارنما: www.fumtheater.ir
شناسه کانال تلگرام کانون تئاتر دانشگاه فردوسی: @fumtheatre