نخستين يادواره ي ادبي شهيد رضا اسماعيلي ششم ارديبهشت ماه در دانشگاه فردوسي مشهد برگزار شد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگارن دانشگاه فردوسی مشهد؛ كانون دانشجویی شعر و ادب دانشگاه فردوسي مشهد  با همکاري نهاد نمایندگی مقام معظم رهبري در دانشگاه  و مشارکت فرهنگسراي پايداري شهرداري مشهد  نخستین یادواره ادبی شهید دانشجو رضا اسماعیلی  را برگزار کرد.

در اين مراسم كه با حضور گسترده ي دانشجويان، خانواده ي معزز شهداي مدافع حرم و شاعران همراه بود از خانواده ي شهيد رضا اسماعيلي تقدير به عمل آمد. مادر شهيد رضا اسماعيلي در اين مراسم پرچم رزم فرزندش در لشگر فاطميون را به كانون شعر و ادب اهدا نمود. شعرخواني استاد محمدكاظم كاظمي، حميدرضا شكارسري و ميلاد عرفان پور و همينطور ذكر خاطره ي همرزمان شهيد اسماعيلي از ديگر برنامه هاي اين يادواره بود.
گفتنی است این مراسم در تالار رودکی مدیریت فرهنگی و فعالیت های داوطلبانه دانشگاه برگزار شد.

باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد: مریم طلوع شیخ زاده

photo 2017-04-27 14-41-09