IMG 8670 - Copy
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد، همایش بزرگ زندگی سالم با دوچرخه روز شنبه 30 اردیبهشت ماه در تالار سعادت دانشکده علوم برگزار شد.
در این مراسم که به همت معاونت تربیت بدنی بسیج دانشجویی دانشگاه برگزار شد راهکارهایی جهت بهبود وضعیت ورفع موانع دوچرخه سواری عمومی در سطح دانشگاه ارائه گردید و در ادامه حاضران نظرات خود در مورد این ورزش همگانی بیان کردند.
در ادامه راهکار هایی هم چون طرح های تشویقی برای کارکنان ، سهولت دسترسی به دوچرخه های شهری و بیشتر شدن ایستگاه های سطح دانشگاه ارائه گردید.
در پایان به قید قرعه به 5 نفر از شرکت کنندگان کمک هزینه خرید دوچرخه از فروشگاه شهر بهشت اهداء شد.
گفتنی است از روز شنبه 30 اردیبهشت تا  چهارشنبه 3 خرداد نمایشگاه  فروش دوچرخه با اقساط  و شرایط ویژه در دانشکده علوم برپا می باشد.

باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد: محمد سمندری مقدم