57521936

مجمع جهاني خادمان فرهنگ رضوي 11 مرداد با حضور خادمان و مروجان فرهنگ رضوي از ايران و جهان در دانشگاه فردوسی مشهد، برگزار مي‌شود.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد به نقل از پایگاه اطلاع رسانی بنیاد فرهنگی و هنری امام رضا علیه السلام شهر مقدس مشهد با برگزاري پانزدهمين جشنواره بين‌المللي امام رضا(ع) همزمان با دهه كرامت و ميلاد با سعادت امام رضا (ع) و حضرت فاطمه معصومه (س)، ميزبان خادمان و مروجان فرهنگ رضوي از اقصي نقاط دنيا و سراسر ايران در روزهاي 9 تا 13 مرداد خواهد بود.

اين جشنواره با همكاري وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي، سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي، مجمع جهاني خادمان فرهنگ رضوي، بنياد بين‌المللي فرهنگي و هنري امام رضا (ع) و دبیرخانه پایتخت فرهنگی جهان اسلام برگزار مي‌شود.

بيش از 70 تن از خادمان رضوي از كشورهاي مختلف جهان در اين جشنواره شركت مي‌كنند و در برنامه‌هاي تدارك ديده شده در ايام برپايي جشنواره، مدعوين و خادمان رضوي داخلي را همراهي و ضمن آشنايي بيشتر، زمينه همكاري و تبادل نظر و تعاملات فرهنگ رضوي را فراهم خواهند كرد.

برگزاري كميسيون‌هاي سه گانه تخصصي، اجلاس جهاني خادمان فرهنگ رضوي و مراسم اختتاميه پانزدهمين جشنواره بين‌المللي امام رضا (ع) به ترتيب در روزهاي 10، 11و  12 مرداد از جمله برنامه‌هاي محوري اين جشنواره است.

گفتنی است اجلاس جهانی خادمان فرهنگ رضوی روز چهارشنبه 11 مرداد ماه از ساعت 9 الی 12 در محل سالن زنده یاد دکتر رحیمی زاده دانشکده علوم دانشگاه فردوسی مشهد برگزار خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد