طرح عضویت رایگان در کتابخانه‌های عمومی خراسان رضوی

489187

بنا بر اعلام نهاد کتابخانه های عمومی کشور، به منظور گرامیداشت ایام خجسته دهه کرامت، طرح عضویت رایگان در کتابخانه‌های عمومی خراسان رضوی در سالروز ولادت امام رضا (ع) و عضویت نیمه بها در سالروز بزرگداشت احمد بن موسی شاهچراغ (ع) اجرا می‌شود.

حجت الاسلام علی اکبر سبزیان مدیرکل کتابخانه‌های عمومی خراسان رضوی گفت: با توجه به شعار ایام دهه کرامت سال جاری با عنوان "خدمت کریمانه؛ مهربانی به رسم اهل‌بیت علیهم‌السلام" طرح عضویت نیمه بها در روز ۱۸ تیر همزمان با سالروز بزرگداشت حضرت احمد بن موسی شاهچراغ (ع) و عضویت رایگان در روز ۲۳ تیرماه سالروز میلاد حضرت علی بن موسی الرضا امام رضا (ع) در تمامی کتابخانه‌های عمومی خراسان رضوی اجرا می‌شود.

۲۱۲ کتابخانه عمومی نهادی و مشارکتی در استان خراسان رضوی به بیش از ۲۵۰ هزار نفر از اعضای خود خدمات کتابخانه‌ای ارائه می‌کنند.

• جلسه قرارگاه راهیان نور شهید علم الهدی استان خراسان رضوی

جلسه قرارگاه راهیان نور شهید علم الهدی استان خراسان رضوی - تیرماه 1398