eeeeee  1522216297 40736

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد؛ معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم تحقیقات و فناوری در نظر دارد به منظور اعتلای اخلاق، ایمان و بصیرت دینی اساتید دانشگاه ها وتقویت وتوسعه فضای معنوی و قرآنی در دانشگاه هاو همچنین زمینه سازی در راستای انس و الفت هر چه بیشتر اساتید دانشگاه ها با قرآن كریم و سیره معصومین، دومین جشنواره ملی قرآن و عترت اساتید دانشگاههای سراسر کشور را در سه مرحله (دانشگاهی اردیبهشت‌ماه ۹۷، سراسری آذرماه ۹۷ و ملی در اسفندماه ۹۷) و در ۵ بخش و ۱۲رشته برگزار کند.

بخش ها و رشته های این دوره از جشنواره عبارتند از:
• بخش معارفی(کتبی): ۱. آشنایی با مفاهیم نهج البلاغه ۲. آشنایی با ترجمه و تفسیر قرآن کریم ۳. آشنایی با سیره معصومین(ع)
• بخش آوایی: ۱. قرائت تحقیق ۲. قرائت ترتیل ۳. حفظ پنج جزء ۴. حفظ پانزده جزء ۵. حفظ کل قرآن کریم
• پژوهشی: ۱. مقاله نویسی ۲. تالیف و ترجمه کتاب
• ادبی: شعر
• هنری: خوشنویسی

نکات مهم:

- امکان حضور اساتید حق‌التدریس در این جشنواره وجود دارد.

- آزمون بخش معارفی و حفظ روز دوشنبه ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۷ از ساعت ۱۱ الی ۱۳ انجام خواهد شد. مکان آزمون تالار رودکی جنب مجتمع فرهنگی و هنری دانشگاه فردوسی مشهد است.

- همچنین بنا بر اعلام ستاد برگزاری جشنواره رشته های حفظ در مرحله دانشگاهی بصورت  كتبی در دانشگاه های مبدا برگزار خواهد شد. (آزمون بصورت تستی و از محفوظات خواهد بود) لازم به ذكر است آزمون بصورت همزمان در كلیه دانشگاه ها برگزار خواهد گردید.

- آزمون بخش آوایی روز پنجشنبه 20 اردیبهشت ماه از ساعت 11 الی 15 در مسجد امام رضا علیه السلام برگزار می شود.

- مهلت ارسال آثار پژوهشی، هنری، ادبی تا ۱۵ شهریور ۱۳۹۷ است و مکان تحویل آثار: ساختمان معاونت فرهنگی اجتماعی دانشجویی - مدیریت فرهنگی و فعالیت های داوطلبانه-  اتاق 1  می باشد.

-  استادان گرامی دانشگاه می توانند جهت ثبت نام تا تاریخ 15 اردیبهشت از طریق لینک زیر در این دوره از جشنواره ثبت نام کنند.

- بر اساس اصلاحیه جدید اداره فعالیت های قرانی اداره کل فرهنگی وزارت عتف اعضای هیات علمی رسمی، پیمانی، قراردادی و حق التدریس می توانند در این دوره از جشنواره شرکت کنند.

به منظور اطلاع از برنامه های جشنواره و زمان بندی مسابقات به کانال اطلاع رسانی مدیریت فرهنگی وفعالیت های داوطلبانه دانشگاه @farhangifum  بپیوندید.

همچنین جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن  38806456 تماس حاصل نمایید.

برای دریافت دستورالعمل و آیین نامه جشنواره اینجا کلیک کنید

لینک ثبت نام در دومین جشنواره قرآن و عترت اساتید کشور