17e996992ea8abe8e6abaf6bc23f8a3e

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد؛ دکتر زینب موذن زاده، رئیس اداره دانشجویان بین‌الملل دانشگاه فردوسی مشهد، با اشاره به اینکه حدود 1300 دانشجو و زبان آموز از 23 کشور جهان در دانشگاه فردوسی مشهد در حال تحصیل هستند، اظهار داشت: چهارمین جشنواره فرهنگ ملل، 11 تیرماه 1397 در این دانشگاه آغاز خواهد شد و تا 14 تیرماه ادامه خواهد داشت.
وی شعار جشنواره امسال را "فرهنگ، دانش، صلح جهانی" عنوان کرد و افزود: با دو بال فرهنگ و دانش خواهیم توانست در آسمان صلح و دوستی به اوج برسیم و در کنار فرهنگ ها و باورها مسالمت آمیز با هم در تعامل باشیم.

رئیس اداره دانشجویان بین الملل  دانشگاه فردوسی مشهد بیان کرد: این جشنواره که برای اولین بار با مشارکت معاونت فرهنگی اجتماعی شهرداری مشهد برگزار خواهد شد،  دارای بخش ها و محور های گوناگونی در حوزه فرهنگی، ورزشی و علمی خواهد بود. جشنواره غذا نیز  طبق روال سال های گذشته برگزار خواهد شد.
وی از برپایی غرفه ای با نام ایران و خراسان در چهارمین جشنواره فرهنگ ملل خبر داد و افزود: غرفه های نمایشگاه با حضور 23 کشور برپا خواهد شد. دانشجویان در هریک از غرفه ها به معرفی فرهنگ و آداب ورسوم و لباس رسمی و سنتی، صنایع دستی و جاذبه های گردشگری کشور خود خواهند پرداخت.
موذن زاده تاکید کرد: هدف ما از برگزاری این جشنواره به عنوان یک فعالیت فوق برنامه فرهنگی، ایجاد شور و نشاط و اشتیاق در دانشجویان برای تلاش و رقابت سالم و تعامل با سایر ملیت ها  و ایجاد فضای دوستانه بین دانشجویان بین المللی و دانشجویان ایرانی دانشگاه فردوسی مشهد است.
وی از برگزاری چهارمین دوره مسابقات ورزشی دانشجویان بین المللی دانشگاه فردوسی مشهد قبل از برگزاری جشنواره فرهنگ ملل خبرداد و بیان کرد: در راستای افتتاحیه مسابقات ورزشی روز چهارشنبه 30 خرداد ماه1397،راهپیمایی همگانی از میدان علوم دانشگاه فردوسی مشهد تا اداره دانشجویان بین المللی، با حضور دانشجویان از ملیت های مختلف و همه علاقمندان از خانواده بزرگ  دانشگاه فردوسی مشهد انجام شد.
رئیس اداره دانشجویان بین الملل دانشگاه فردوسی مشهد افزود: در مراسم اختتامیه از برگزیدگان و نخبه های علمی، ادبی و هنری  نیز از برگزیدگان جشنواره ورزشی و غرفه‌های برتر  تقدیر به عمل خواهد آمد.
وی در پایاین از همه علاقمندان دعوت نمود تا از این جشنواره با شکوه بازدید نمایند.

باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد: مریم یعقوب‌پور