1510572868-67131

دکتر منصور غلامی روز سه شنبه در شصت و دومین نشست معاونان دانشجویی و پنجاه و یکمین نشست معاونان فرهنگی دانشگاه های سراسر کشور که به صورت مشترک در باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران برگزار شد بر تقویت فضای امید در دانشگاه های کشور تاکید کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم؛ دکتر منصور غلامی در خصوص اقدامات انجام شده در حوزه‌های فرهنگی دانشگاه‌ها گفت: طی یک سال گذشته با مشارکت تمامی اعضای مجموعه فرهنگی وزارت علوم در این حوزه اقدامات مؤثری انجام شده است که حاصل آن ایجاد فضایی آرام و پرنشاط در دانشگاه‌ها بود.

وی اظهار کرد: برای ایجاد فضای امیدواری در دانشگاه ها به حمایت دیگر نهادها نیاز است تا نسلی توانمند، فعال و امیدوار برای تحویل به جامعه تربیت شود.

وزیر علوم همچنین بر ضرورت مهارت افزایی در بین دانشجویان با هدف ایجاد امید نسبت به آینده شغلی شان و تلاش تمام بخش ها نسبت به این امر تاکید کرد. وی معاونت های فرهنگی دانشگاه ها را بسترساز این امر دانست و گفت: اگرچه مجموعه های آموزشی در تدوین محتوا تلاش می کنند اما مشارکت گروه های دانشجویی در اجرای برنامه های مختلف از جمله مهارت افزایی می تواند اثرگذاری آن به لحاظ آموزشی و ایجاد امید را افزایش دهد.
غلامی گفت: باید رده های دانشجویی در تمام مقاطع تحصیلی را به آینده خودشان امیدوار و آنها را نسبت به مسوولیت هایی که در قبال جامعه دارند آگاه کرد.


دکتر غلامی همچنین فعالیت های انجام شده در سال های گذشته در حوزه های فرهنگی دانشگاه ها را موفقیت آمیز خواند و افزود: تشکل های دانشجویی، کانون ها و انجمن ها نیز در سال های گذشته فعالیت های جامع و گسترده ای داشتند که امید است امسال هم این فعالیت ها با حمایت های قوی تر و بیشتر و با دقت نظر زیاد تامین شود و پیش برود.
وزیر علوم، یکی از شاخصه های حوزه فرهنگی را حمایت از فعالیت های دانشجویی عنوان کرد و گفت: اگر هدف تربیت نسل فرهیخته و تحصیل کرده آگاه به شرایط زمان خود باشد حوزه فرهنگی وظیفه ای شاید مهمتر و ظریف تر از حوزه آموزشی خواهد داشت.
دکتر غلامی همچنین در رابطه با اقدامات انجام شده در حوزه اعضای هیئت علمی نیز اظهار داشت: در این حوزه معمولاً گزارش عملکرد بخصوصی وجود ندارد یا بعضاً حضور معاونت فرهنگی جدی و پررنگ دیده نمی‌شود لذا به منظور بهره‌گیری از ظرفیت و توانایی‌ها، خواستار این هستیم که اعضای هیئت علمی در کنار حوزه معاونت فرهنگی قرار گیرند.
وزیر علوم با اشاره به اینکه هر سال گروهی از اعضای هیئت علمی جوان از محیط‌های دانشجویی به محیط‌های هیئت علمی منتقل می‌شوند و کلاس‌ها و دانشجویان در اختیار آن‌ها قرار می‌گیرد، بیان کرد: بسیار مفید خواهد بود که در آغاز دوره خدمت این نیروهای جوان باید و نبایدهای علمی در حوزه فرهنگی را با آن‌ها در میان بگذاریم و تجربیات اساتید پیشکسوت را نیز در معرض استفاده اعضای هیئت علمی جوان قرار دهیم و با تجهیز آن‌ها به تجربیات اساتید گذشته و برنامه‌های مدون وزارت علوم، ظرفیت‌ها را بیش از پیش بهره‌برداری کنیم.

دکتر غلامی در ادامه با اشاره به حوزه معاونت دانشجویی تاکید کرد: سازمان امور دانشجویان باید حضور نزدیک‌تری در کنار معاونان دانشجویی دانشگاه‌ها داشته باشد.
دکتر غلامی با بیان اینکه هدف از این نزدیکی این است که مدیریت دانشگاه‌ها کمی از حوزه تدارک و بخش‌های رفاهی جدا شوند و به جای آن سازمان امور دانشجویان در کنار معاونان قرار گیرد، عنوان کرد: فعالیت‌هایی که طی سال‌های گذشته در ارتقاء سطح سرانه دانشجویی قرار گرفته از جمله نمونه‌های شاخص حضور سازمان امور دانشجویان و صندوق رفاه در کنار مدیریت دانشگاه‌ها است.
وی با تاکید بر اینکه نباید حضور سازمان امور دانشجویان در کنار مدیریت دانشگاه‌ها به نفع مدیران رقم بخورد گفت: ریاست محترم دانشگاه‌ها در توصیف این خدمات به دانشجویان باید به حضور سازمان امور دانشجویان اشاره کنند زیرا این امر سبب قدردانی بیشتر از اعضای این سازمان و توجه بیشتر دانشجویان به سازمان امور دانشجویان به عنوان نهادی که متولی بخش رفاهی است، می‌شود.
وزیر علوم با بیان اینکه همکاری دانشجویان با مدیران حوزه دانشجویی، انجمن‌ها و شورای صنفی دانشگاه‌ها آثار بسیار مؤثری در بر خواهد داشت، افزود: خوشبختانه سازمان امور دانشجویان در راستای جبران کاستی‌های اعلام شده توسط دانشگاه‌ها و برنامه‌های کلان، تلاش زیادی می‌کند.

نوشتن دیدگاه

ارسال