photo 2018-10-31 14-13-17 2

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد؛ جلسه تودیع دکتر علیرضا آزاد و معارفه دکتر روح الله اسلامی روز چهارشنبه 9 آبان ماه 97 در محل تالار گفتگوی مدیریت فرهنگی و فعالیت های داوطلبانه برگزار شد.
در این جلسه ابتدا دکتر منصور معتمدی، مدیر فرهنگی دانشگاه ضمن خیرمقدم به مدیران و کارشناسان حوزه معاونت فرهنگی اجتماعی و دانشجویی گفت: این جلسه در واقع  وداعی نیست؛ بلکه قدردانی است از زحمات و تلاش های دکتر آزاد که معرف همه‌ی ما هستند و همه ما ایشان را به همت و اراده بالا، خوش فکری و آزاد اندیشی می‌شناسیم. لذا از زحمات ایشان در گروه مطالعات و برنامه‌ریزی فرهنگی واجتماعی تشکر می کنیم.

مدیر فرهنگی دانشگاه در مورد رئیس جدید گروه مطالعات نیز بیان کرد: دکتر اسلامی استاد مشاور اتحادیه انجمن‌های علوم سیاسی کشور بودند و  شاید هفته ای نباشد که از جلسات مشترک و ارتباط خوبی که ایشان با دانشحویان دارند خبری نباشد؛ آرزوی توفیق برای هر دو عزیزان داریم.

در ادامه احمد موسمی کارشناس گروه مطالعات گفت:  مدیریت، دغدغه مندی و حضور ذهن بالای ایشان در مسائل، زمانی که برای امور اداری گروه صرف می کردند، تعامل با همه‌ی دانشجویان، جسارت و در صدر همه‌ی اینها اخلاص دکتر آزاد از مهمترین نکاتی است که مرا به گروه علاقه مند کرد و هم شناخت من را نسبت به امر مدیریت بیشتر کرد.
مسعود فتاح زاده از دیگر کارشناسان گروه گفت: قبل از هرچیز از دکتر یوسفی بابت انتخاب دکتر آزاد که برای من بسیار درس آموز بودند تشکر می کنم؛ صداقت دکتر آزاد، توجه خاص ایشان به زیر دستان و مطالبه‌گری ایشان از بالادست که همه و همه نشان از آزادگی دکتر آزاد دارد و از ایشان تشکر می کنم.
ملیحه تابعی در ادامه ی جلسه بیان کرد: دکتر آزاد دارای یک نظم فوق العاده ذهنی هستند که این بسیار متبلور است ولی در عین حال یک آزادی عمل برای خود و کارمندانشان دارند که این یک اعتمادی را می طلبد. و اینکه موضوع جنسیت در نگاه آقای دکتر نگاهی دلچسب بود یعنی به عنوان یک زن در فعالیت‌های مختلف فرد را می پذیرفتند‌.
جلیلی در ادامه افزود: هیچ گاه حس نکردم که دکتر آزاد در جایگاه مدیر من هستند؛ بلکه همیشه برادرانه و دلسوزانه به ما کمک کردند و در کنارمان بودند.
دکتر سالاری مدیر رفاه و سلامت نیز گفت: معمولا گفته می‌شود که قلب تپنده هر واحدی بخش R&D یا همان تحقیق و توسعه است؛ در اقتضای زمانی که معاونت دانشحویی و فرهنگی قرار بود ادغام شود بار بسیار بزرگی بر دوش معاونت قرار گرفت؛ راه صاف‌کن این مسیر باید آدم بزرگی می بود که بتواند این مسیر را بپیماید چرا که ابتدای هر مسیر همیشه سخت است.
دکتر سهرابی در ادامه گفت: من هم همانند سایرین از زحمات دکتر یوسفی و ایده اولیه تشکیل این گروه همچنین از دکتر داوری معاون سابق فرهنگی اجتماعی و دانشجویی به جهت حمایت‌های ایشان تشکر می‌کنم. از زحمات دکتر آزاد که بسیار پیگیر و پرتلاش بودند تشکر می‌کنم و به اقای دکتر اسلامی هم تبریک می گویم و انتظار ما در حوزه علوم ورزشی از ایشان این است که بتوانیم نیاز‌های مجموعه را که قبلا اعلام کردیم با همکاری خود مجموعه برطرف کنیم.
علی دلگشا کارشناس نشریات دانشگاهی در ادامه بیان کرد: تجربه ای که از همکاری و آشنایی با آقای دکتر آزاد و  دکتر اسلامی دارم این که هر دو افرادی دغدغه‌مند هستند و با یک تفکر و نگاه انتقادی به همه موضوعات به منظور شناخت نگاه می کنند.

مریم طلوع کارشناس کانون های فرهنگی در ادامه ی جلسه بیان کرد: بدون شک حمایت های ایشان از کانون های فرهنگی و اجتماعی باعث شد در سال‌های اخیر اتفاقات خوبی در این حوزه رقم بخورد. از طرف همه دانشجویان کانون های فرهنگی و هنری از شما تشکر می کنم.

دکتر علی یوسفی معاون سابق فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بیان کرد: جا دارد از زحمات دکتر آزاد تشکر کنم که تلاش بسیار موثری را در مدت مسئولیت شان برای راه اندازی و پایدار کردن معاونت و خاصه گروه برنامه ریزی و مطالعات داشتند و واقعا هم کار بسیار دشواری بود ؛ همچنین از دکتر اسلامی بابت قبول این مسئولیت متشکرم و خوشبختانه سابقه بسیار خوب و شفافی در این زمینه دارند.

در ادامه دکتر آزاد ضمن تشکر از مدیران و همکاران بابت حضور در جلسه بیان کرد: بنده خود را لایق این همه تعریف نمی بینم؛ و جا دارد از اعتماد دکتر کافی و دکتر یوسفی که اعتماد کردند و این مسئولیت را به من سپردند تشکر کنم و تشکر ویژه از دوستان در گروه مطالعات و هم دلی که در بین ما رقم خورد اگر بی نظیر نباشد قطعا کم نظیر بوده است. و محوریت صمیمیت رقم خورده بین ما جناب آقای موسمی بود که انشالله با حضور مداوم ایشان در کنار دکتر اسلامی این سکان نگه داشته خواهد شد. ارزوی موفقیت برای برادر عزیزم  دکتر اسلامی دارم. گزارش دوساله که تقدیم دوستان شد تلاش همه ی دوستان در گروه مطالعات بود؛ سعی کردیم یک سری چیزها را تبدیل به فرهنگ سازمانی کنیم بحث کار گروه های مشورتی، مدیران ادواری و نظم ویژه ای که هنگام قبول کارها باید رعایت شود همه و همه سعی شده که به فرهنگ سازمانی تبدیل شود و به لطف خدا در وزارت خانه کارها مورد توجه جدی برای الگو گیری و عرضه به سایر دانشگاه ها قرار گرفت. امیدوارم توانسته باشیم دین خود را در این دو سال به دانشگاه ادا کرده باشیم و عذرخواهی جدی دارم از دکتر طاهری، دکتر یوسفی و دکتر کافی که اصرار بر ماندن من داشتند اما بنده برنامه های دیگری برای خود داشتم و این توفیق از من سلب شده است.

دکتر اسلامی در ادامه بیان کرد: از دکتر کافی و دکتر یوسفی بابت انتخاب بنده تشکر کنم و سعی می کنم تا حد توان این مجموعه را یاری کنم اما باید قبلا ارزیابی از توان مجموعه داشته باشم. موردی که برای من بسیار اهمیت داشت این بود که از گروه علوم سیاسی با وجود اینکه هیات علمی و استادان بسبار توانمندی دارد در ساخت دانشگاه استفاده نمی شود که این به ساخت محافظ کارانه شهر مشهد برمی گردد که علوم سیاسی را زد و خورد و فعالیت های حزبی می دانند و امیدوارم این فکر برطرف شود.

در پایان دکتر طاهری معاون فرهنگی اجتماعی و دانشجویی بیان کرد: با توجه به ادغام معاونت در دو سال گذشته حجم کار های در این معاونت بسیار زیاد است اما با همه ی این تفاسیر باید تشکر شود از ایده ی ادغام که واقعا به نظر من ضرورت داشت. دوره ای که دکتر آزاد در حوزه معاونت و گروه مطالعات حضور داشتند دوره استقرار بود و در حال حاضر گروه مطالعات به عنوان مغز متفکر حوزه معاونت فرهنگی اجتماعی و دانشجویی باید همه ی تلاشش را به کار بندد  تا بتواند دغدغه‌های مدیران حوزه را با پزوهش‌های کاربردی و مورد نیاز دانشگاه برطرف کند. همچنین از زحمات دکتر آزاد در این دوره دوساله بسیار سپاسگزارم و برای دکتر اسلامی با توجه به پشتوانه فکری و علمی، سوابق و تجارب ارزشمند ایشان به عنوان رئیس جدید گروه مطالعات و برنامه ریزی فرهنگی و اجتماعی آرزوی توفیق دارم.
در پایان مراسم هدایایی به رسم یادبود و قدردانی به دکتر علیرضا آزاد تقدیم شد.

خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد:مریم فرشچی