به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد؛ دکتر حمیدرضا طاهری معاون فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد با ابراز تسلیت ایام رحلت پیامبر عظیم‌الشأن اسلام(ص) و شهادت امام حسن مجتبی و امام رضا علیهما‌السلام گفت: با ابلاغ وزیر محترم علوم تحقیقات و فناوری میربانی مرحله ملی جشنواره قرآت و عترت دانشجویان کشور به دانشگاه فردوسی مشهد واگذار گردید. این جشنواره هر ساله در سه مرحله دانشگاهی، منطقه‌ای و سراسری بین دانشجویان دانشگاه های سراسر کشور برگزار می‌گردد، و برگزیدگان آن در نهایت به مرحله ملی که شامل کلیه دستگاه ها  اعم از دانشگاه‌های وزارت علوم تحقیقات و فناوری،  وزارت بهداشت درمان و اموزش پزشکی، آزاد اسلامی، دانشگاه های پیام نور، جامع علمی و کاربردی،  فنی و حرفه‌ای، فرهنگیان و دانشگاه علوم قرآن و معارف اسلامی می باشند، راه می‌یابند.

دبیر اجرایی جشنواره ادامه داد: مرحله ملی جشنواره قرآن و عترت با حضور بیش از 600 متسابق در بخش های آوایی، معارفی، هنری، ادبی، پژوهشی و فناوری برگزار می شود که در مجموع ۶ بخش و ۳۳ رشته می باشد.

دکتر طاهری بیان داشت: مرحله ملی جشنواره قران و عترت دانشجویان کشور طی روزهای 25 تا 28 آبان ماه در دانشگاه فردوسی مشهدبرگزارمی شود. پذیرش شرکت کنندگان در جشنواره روز 25 ابان ماه می باشد و آیین افتتاحیه روز شنبه 26 آبان ماه از ساعت 8 تا 11 و آیین اختتامیه روز یکشنبه 27 آبان ماه از ساعت 18 تا 22 در محل تالار زنده یاد دکتر رحیمی زاده دانشکده علوم با حضور مسئولین عالی رتبه کشوری و استانی برگزار می شود.

وی همچنین افزود: بر اساس برنامه ریزی های به عمل آمده مسابقات بخش آوایی در سالن هایی که به همین منظور آماده شده است در محل اسکان متسابقین برگزار خواهد شد.

دبیر اجرایی جشنواره قرآن و عترت افزود: با تحویل آثار بخش های ادبی، هنری، پژوهشی و فناوری به دبیرخانه جشنواره کار داوری قریب به 400 اثر با حضور اساتید و صاحب نطران آغاز شده است و نتایج روز شنبه  19 ابان ماه مشخص خواهد شد.

معاون فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد در پایان گفت: این جشنواره به عنوان یکی از مهم ترین بسترهای ورود دانشجویان به فعالیت های قرانی می باشد که با هدف ارتقاي سطح فرهنگ قرآني، اسلامي و اعتلاي اخلاق و ايمان ديني در دانشگاه ها و مراكز آموزش عالي و همچنین تقويت و توسعه فضاي معنوي و قرآني در دانشگاه ها برگزار می شود.

دبیرخانه مرکزی جشنواره مستقر در اداره فعالیت های دینی و قرآنی اداره کل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم؛ رعایت موارد زیر در جشنواره ملی توسط دانشجویان راه یافته را ضروری می‌داند:

-با توجه به سیاست دبیرخانه جشنواره مبنی بر عدم پذیرش همراهان، به هیچ وجه همراه یا همراهانی از دانشگاههای مختلف در جشنواره حاضر نشوند، این موضوع شامل: فرزندان و همسر و... (به استثناء فرزند شیرخوار زیر دو سال و یک نفر همراه متسابقین نابینا) می‌باشد. دبیرخانه جشنواره هیچ مسئولیتی در خصوص پذیرش و اسکان افراد خارج از لیست ندارد.
-جهت پذیرش متسابقین و برگزیدگان ارایه کارت شناسایی معتبر عکس دار و کارت دانشجویی ضروری بوده و در صورت عدم احزار هویت افراد به هیچ وجه پذیرش صورت نخواهد گرفت.
-پذیرش متسابقین و برگزیدگان بخش‌های مختلف از ساعت ۱۴ روز جمعه ۲۵/‏۸/‏۹۷ بوده و قبل از ساعت مذکور دبیرخانه جشنواره تعهدی به پذیرش افراد نخواهد داشت.
-زمان خروج برگزیدگان و شرکت کنندگان همه بخش‌های آوایی، معارفی، ادبی، هنری، پژوهشی، فناوری روز دوشنبه مورخ ۲۸ / ‏ ۸/‏۹۶ ساعت ۱۲ ظهر می باشد.
جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت http://quranmelli.ir مراجعه کنید.

دریافت فایل آیین نامه مرحله ملی سی و سومین جشنواره قرآن وعترت

quran1111