roghani

هاشم روغنی رئیس هیات داوران سی وسومین جشنواره ملی قرآن و عترت در گفت وگو با باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد، درخصوص سطح متسابقین، گفت: در مورد متسابقین رشته حفظ کل امیدوار بودم و امیدوارترشدم. به حمدالله سطح کیفی حفاظ کل کشور رشد قابل توجهی داشته است.

وی سطح قاریان شرکت کننده در جشنواره را مطلوب دانست و خاطرنشان کرد: یکی از نکاتی که متسابقین در آموختن علمی قرآن باید به آن توجه کنند فراگیری ادبیات عرب است. این کار به آن ها کمک می کند تا بتوانند و وقف و ابتدای بهتری داشته باشند.

روغنی ضمن تاکید بر اهمیت برنامه ریزی برای انجام کارها به ویژه کارهای قرآنی، اظهار داشت: در راستای انجام فعالیت های قرآنی برنامه ریزی و مشورت با افراد آگاه و حاذق بسیار اهمیت دارد. جشنواره قرآن و عترت می تواند یک شروع و نقطه حرکت برای مسیر قرآن آموزی باشد. این جشنواره ها حرارت و حلاوت اولیه را در افراد به وجود می آورند و ادامه راه به همت دانشجویان وابسته است. متسابقین فارغ از شرکت در مسابقات باید به دنبال تقویت توانایی های خود باشند.

وی افزود: هر فعالیتی که در حوزه قرآن انجام دهیم باز هم کم است و نیاز به توسعه فعالیت های قرآنی همیشه احساس می شود.

روغنی با بیان اینکه دانشجویان برای تقویت مهارت های خود باید به مطالعه و استفاده از محضر اساتید مجرب پناه ببرند، خاطر نشان کرد: بهترین و برازنده ترین کار، احیای محافل قرآنی است. به شرط آن که مجموعه مستمعان خوب و قاریان حاذق و برجسته در کنار هم قرار بگیرند تا فضای یادگیری فراهم شود.

خبرنگار: مریم یعقوب پور

{jcomments on}

نوشتن دیدگاه

ارسال