d83d59b914851d2a3a5a8a1123adfe09

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد؛ دکتر حمیدرضا طاهری معاون فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد با ارسال پیامی، موفقیت انجمن های علمی دانشجویی این دانشگاه در یازدهمین جشنواره ملی حرکت تبریک گفت.

در متن این پیام چنین آمده است:

خداوند متعال را سپاس می گویم که دگر بار شاهد درخشش و افتخار آفرینی دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد در یکی از مهم ترین رویدادهای علمی و پژوهشی کشور هستیم.

قرار گرفتن نام دانشگاه بزرگ فردوسی مشهد در جمع دانشگاه های برگزیده در یازدهمین جشنواره ملی حرکت با کسب ۴ رتبه اول، ۲ رتبه دوم، ۲ رتبه سوم و ۵ عنوان شایسته تقدیر و در مجموع ۱۳ عنوان از این جشنواره، افتخار ارزشمندی است که توسط دانشجویان خلاق، پرانگیزه و پرتلاش انجمن های علمی دانشگاه فردوسی مشهد بدست آمده است.

این موفقیت چشمگیر که در رقابت با  دستاوردهای علمی و پژوهشی انجمن های علمی یکصد دانشگاه کشور با بیش از یکهزار و سیصد و پنجاه اثر حاصل شده است شایسته ارزنده ترین سپاس ها می باشد.

اینجانب برخود لازم می دانم این دستاورد ارزشمند را به همه دانشگاهیان به ویژه دانشجویان فعال و خلاق انجمن های علمی، اساتید مشاور دلسوز، مدیریت فرهنگی و فعالیت های داوطلبانه و همچنین مدیریت دانشکده های ۱۲گانه دانشگاه تبریک عرض نمایم.

امید دارم با تداوم حمایت های دانشگاهیان گرامی از تلاش های قابل تقدیر انجمن های علمی که یکی از پر شمارترین تشکل های دانشجویی دانشگاه می باشد، زمینه ساز افزایش مشارکت جمعی و داوطلبانه دانشجویان در فعالیت های علمی و پژوهشی در جهت تحقق تقویت فرهنگ و اخلاق علمی، در دانشگاه و همچنین رشد و درخشش روز افزون دانشگاه پر افتخار فردوسی مشهد در عرصه های فرهنگی و اجتماعی کشور باشیم.

دکتر حمید رضا طاهری
معاون فرهنگی اجتماعی و دانشجویی