Daneshjo

دکتر حمید رضا طاهری معاون فرهنگی اجتماعی دانشجویی  دانشگاه در پیامی سالگرد حماسه استکبار ستیزی دانشجویان عدالت‌ خواه در 16 آذر سال 1332 را به جامعه علمی  و دانشگاهی  و به خصوص دانشجویان عزیز تبریک گفت .متن پیام بدین شرح می باشد:

از دانشگاه همیشه و در همه جا این انتظار هست که محل جوشش و اوج دو جریان حیاتی در کشور باشد: اول، جریان علم و تحقیق؛ دوم، جریان آرمان‌گرایی‌ها و آرمان‌خواهی‌ها و هدفگذاری‌های سیاسی و اجتماعی.
مقام معظم رهبری

روز دانشجو یادآور حریت و رشادت دانشجویانی است که در مقابله با استبداد با خون خود نقطه عطفی را در راه استقلال خواهی و ظلم ستیزی ملت ایران رقم زدند، بی تردید این فریاد استکبار و استعمارستیزی، الگو و نماد جاودان آزادی خواهی ملتی است که توانست با رهبری و هدایت داهیانه امام راحل، رژیم فاسد طاغوت را برای همیشه از صحنه روزگار محو کند و امروز استمرار این فرهنگ ظلم ستیزی و مبارزه با استکبار است که دانشجویان و جوانان آگاه توانستند راه را بر مستکبران و تکفیریان ببندند.

دانشجویان عامل موثر رشد و بالندگی جامعه بوده و حضور پررنگ آنان در عرصه های مختلف اقتصادی، فرهنگی، سیاسی و اجتماعی و با همان روحیه حق طلبی، پرسشگری و دانش اندوزی می تواند آینده توام با موفقیت کشور را تضمین کند، از همین رو انتظار می رود دانشجویان با بهره گیری از مبانی اصیل اسلامی و با تاسی از رهنمودهای امام راحل و مقام معظم رهبری در جهت برآورده شدن اهداف، برنامه ها و رفع نیازهای جامعه گام بردارند.

اینجانب ضمن گرامیداشت 16 آذر روز دانشجو، این روز مقدس را به دانشجویان آرمان‌گرا و میهن دوست ایران اسلامی صمیمانه تبریک و تهنیت عرض می کنم  و توفیقات روزافزون شما عزیزان را در همه امور فردی و اجتماعی به ویژه در عرصه فعالیت‌های علمی، پژوهشی، فرهنگی و اجتماعی از خداوند متعال خواستارم.