photo ۲۰۱۹-۱۲-۰۵ ۲۳-۵۱-۳۲

در آستانه روز دانشجو، جلسه دیدار و گفت و گوی نمایندگان تشکل های دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد با دکتر غلامی وزیر علوم تحقیقات و فناوری برگزار شد.

به گزارش خبرنگار فرهنگی دانشگاه، در این دیدار که شامگاه پنج شنبه 14 آذرماه 98 در محل سازمان مرکزی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، نمایندگان تشکل های دانشجویی دانشگاه فردوسی شامل بسیج دانشجویی، انجمن اسلامی دانشجویان، انجمن اسلامی دانشجویان نواندیش ، جامعه اسلامی دانشجویان، سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی، شورای صنفی و نمایندگان نشریات دانشجویی به بحث و گفت و گو با دکتر غلامی وزیر علوم تحقیقات و فناوری پرداختند.

16azar98-2

در این دیدار که با حضور اعضای هیات نظارت بر تشکل های اسلامی دانشگاه برگزار شد، نمایندگان تشکل های دانشجویی به ارائه دیدگاه ها و نظرات خود در خصوص فضای فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ها، مباحث آموزشی و پژوهشی، تقویت بنیه علمی دانشجویان و تاثیر گذاری نخبگان دانشگاهی بر ارقای وضعیت علمی کشور، مشکلات صنفی دانشگاه ها، حمایت دانشگاه ها از انتشار نشریات دانشجویی و دیگر موارد پرداختند.

پس از ارائه دیدگاه و طرح سوال توسط نمایندگان تشکل های دانشجویی، دکتر غلامی به پرسش های حاضران پاسخ گفت.

16azar98-1

16azar98-3