11

دومین دوره از مسابقه لیگ طراحی صنعتی در روزهای پنج شنبه مورخ ۱۴۰۲/۱۲/۱۷ و جمعه مورخ ۱۴۰۲/۱۲/۱۸ با حضور ۱۶ تیم از سراسر کشور در دانشکده مهندسی دانشگاه فردوسی مشهد توسط انجمن علمی مهندسی مکانیک برگزار شد.

مسابقه «لیگ طراحی صنعتی» با محوریت طراحی صنعتی و هدف اصلی از برگزاری آن به چالش کشیدن دید مهندسی و تجربی دانشجو برای طراحی و ساخت سازه‌ای است که بتواند در کوتاه ترین زمان، بیشترین بازدهی و کیفیت را داشته باشد.

شرکت کنندگان به صورت تیم های دانشجویی دو نفره در این رقابت‌ شرکت کردند و داوران مسابقه مهندسان فعال در صنعت بودند.

در این مسابقه ۱۶ تیم منتخب از بین ۸۰ تیم انتخاب شدند و در چهار مرحله به صورت حذفی در دو روز با یکدیگر به رقابت پرداختند.

در زمان اعلام نتایج نیز از طرف انجمن دانشجویی مهندسی مکانیک به سه تیم برتر هدایایی به رسم یادبود اهدا شد.

درنهایت با داوری دکتر فتحی، مهندس قناد و مهندس امیر حجتی نتایج داوری این مسابقه اعلام شد که به شرح زیر می‌باشد:

مقام اول: سید رسول حسینی، امین وزیری

مقام دوم: مهدی قیاسی، نیما ناظری