photo 2024 10 16 14 24 18

ضمن عرض تبریک به دانشجویان نوورود دانشگاه فردوسی مشهد، به اطلاع می رساند با توجه به اهمیت معارفه و آشنايي نودانشجويان با نهاد دانشگاه در چشم اندازي اميد آفرين و آينده گرا و زمينه سازي براي ايجاد هويت و فرهنگ دانشگاهي در دانشجويان جديد، گردهمایی «آیین ورود» ویژه دانشجویان مقطع کارشناسی و دکتری عمومی ورودی 1403 با حضور هیأت رئیسه دانشگاه، هیأت رئیسه دانشکده ها و مدیران ستادی دانشگاه فردوسی مشهد، روز سه شنبه 1 آبان ماه طبق برنامه زیر برگزار می شود.

Screenshot 2024 10 16 at 14 15 00 اطلاعیه برگزاری گردهمایی دانشجویان نوورود سال 1403.pdf

همچنین به منظور آشنایی دانشجویان نوورود با فعالیت های علمی، فرهنگی و اجتماعی دانشگاه « نمایشگاه مهر» با حضور تشکل ها و مجموعه های دانشجویی و بخش های اداری دانشگاه در حوزه های علمی، آموزشی و رفاهی در بیش از 30 غرفه در سالن نمایشگاهی خیام مجتمع فرهنگی نگارستان پردیس در روزهای 1و 2 آبان از ساعت 11 تا 14 و 16 تا 19 پذیرای دانشجویان گرامی خواهد بود.

از آنجا که این مراسم، بخشی از آیین و برنامه های ورود به دانشگاه محسوب می شود،  لذا از دانشجویان ارجمند دعوت می شود طبق برنامه زمانی زیر در این گردهمایی شرکت نمایند.

Screenshot 2024 10 16 at 14 15 28 اطلاعیه برگزاری گردهمایی دانشجویان نوورود سال 1403.pdf

ستاد پذیرش دانشجویان نوورود دانشگاه فردوسی مشهد

آدرس وبگاه آیین دانشجویی (ویژه معرفی حوزه معاونت فرهنگی اجتماعی و دانشجویی به دانشجویان نوورود): aeen.um.ac.ir