vor01

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد؛ نخستین جلسه ستاد پذیرش دانشجویان ورودی جدید روز دوشنبه 19 شهریور  به ریاست دکتر حمیدرضا طاهری معاون فرهنگی اجتماعی و دانشجویی و با حضور نمایندگانی از مدیریت فرهنگی و فعالیت های داوطلبانه، مدیریت خدمات آموزشی، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، مدیریت امور اداری و پشتیبانی، روابط عمومی، مدیریت حراست، مركز فناوری اطلاعات و ارتباطات ، مدیریت رفاه وسلامت  در اتاق شورای سازمان مرکزی دانشگاه برگزار شد.
در ابتدای این جلسه دکتر طاهری ضمن تقدیر و تشکر ازهمکاری و مشارکت فعال اعضای ستاد مرکزی پذیرش دانشجویان ورودی جدید هدف از برگزاری این جلسه  را هماهنگی لازم بین تمام حوزه‌های دانشگاه برای آسودگی و آرامش خاطر دانشجویان جدید و خانواده‌های آنان  اعلام کرد و بر برنامه ریزی دقیق، منسجم  جهت خدمت رسانی بهتر و بیشتر به دانشجویان نوورود و تسهیل فرایند گذر از مرحله دانش آموزی به دانشجویی و ثبت خاطره ای زیبا و به یادماندنی از اغاز سال تحصیلی برای دانشجویان نو ورود تاکید کرد.
 در ادامه دکتر معتمدی مدیر فرهنگی دانشگاه و دبیر ستاد پذیرش دانشجویان ورودی جدید ضمن ارائه گزارشی از فعالیت های انجام شده در سال گذشته ، برنامه های این ستاد برای سال تحصیلی جدید را تشریح کرد.
دبیر ستاد پذیرش در این جلسه  از برگزاری گردهمایی دانشجویان نوورود با عنوان "آیین مهر" در روزهای 2 الی 4 مهرماه و همچنین برپایی نمایشگاه مهر با حضور بیش از 20 نهاد و تشکل دانشجویی و همچنین واحد های اداری دانشگاه خبر داد.
 در این جلسه حاضران درباره ابعاد مختلف برنامه های ستاد پذیرش به بحث و گفت‌وگو و ارائه نظرات خود پرداختند. تکریم دانشجویان و خانواده ها، توجه به ایجاد نشاط و امید در برنامه ها، تاکید براستفاده از تمامی مجاری ارتباطی جهت اطلاع رسانی و پاسخگویی به دانشجویان نو ورود و رفع موانع و چالش های موجود از مهمترین عناوین طرح شده در این جلسه بود.

باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد