photo ۲۰۲۰-۰۱-۱۱ ۱۰-۱۷-۱۷

به گزارش خبرنگار فرهنگی دانشگاه، ثبت نام در سی و پنجمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان از تاریخ 21 دی ماه 98 آغاز و تا 3 اسفند ماه تمدید شد . علاقمندان برای ثبت نام در این جشنواره می توانند به پورتال دانشجویی خود مراجعه و با استفاده از لینک ایجاد شده در صفحه اول پورتال، نسبت به ثبت نام اقدام نمایند.

لازم به توضیح است که این فرم ثبت نام ویژه دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد است و ملاک دانشجو بودن مخاطبان ، تنها در مرحله اول اعمال می شود . پس اگر دانشجویی پس از حضور در مرحله دانشگاهی فارغ التحصیل شود می تواند در صورت برگزیده شدن در مراحل بعدی نیز شرکت نماید.

از کلیه دانشجویان گرامی تقاضا می شود، لطفا مندرجات آیین نامه سی و پنجمین جشنواره قرآن و عترت را به دقت مطالعه کنند. به استناد تذکرات آیین نامه سی و پنجمین جشنواره قرآن و عترت هر دانشجو تنها مجوز شرکت در یک رشته از مجموع سی و چهار رشته معرفی شده را دارد، لذا دانشجویان گرامی توجه نمایند که فقط یک بار امکان ثبت نام در جشنواره را دارند و هرگونه ویرایش و تغییر در اطلاعات می‌بایست با هماهنگی کارشناس قرآن و عترت دانشگاه صورت گیرد.

در این دوره متقاضیان شرکت در سی و پنجمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان کشور، صرفا می توانند در یکی از 34 رشته  این دوره از مسابقات شرکت نمایند.

آیین نامه جشنواره قرآن و عترت

برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره 05138806486 واحد قرآن و عترت مدیریت فرهنگی دانشگاه تماس بگیرید.