a4

فراخوان ثبت نام در مرحله‌ی اول سومین جشنواره‌ی ملّی برهان، ویژه‌ی کرسی‌های آزاداندیشی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی، پژوهشی و فناوری دولتی و غیر دولتی منتشر شد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد، سومین جشنواره‌ی ملّی برهان، ویژه‌ی کرسی‌های آزاداندیشی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی، پژوهشی و فناوری دولتی و غیر دولتی در ۴ بخش اصلی (گفت‌وگو‌ی آزاد دانش‌جویی، مناظره، نقد، مطالبه‌گری، میزگرد) و ۴ بخش جنبی (تبلیغات و مستندسازی، مجری/مجری کارشناس، نوآوری و خلاقیت، دبیرخانه‌ی برتر) برگزار می‌شود.
لازم به ذکر است، بازه‌ی زمانی برگزاری این کرسی، اول مهر ۱۴۰۱ تا آخر بهمن ۱۴۰۲ و مهلت ثبت نام و ارسال آثار، ۱۵ بهمن تا ۱۵ اسفند ۱۴۰۲ است.
متقاضیان می‌توانند برای ثبت نام و بارگذاری مستندات به پایگاه borhan.dmsrt.ir مراجعه کنند.

فایل آیین نامه جشنواره ملی برهان

خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد: اکرم هادی‌نیا