01345a9d e4ce 4122 8dea aca4a591a0af

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد، آیین تکریم برگزیدگان چهاردهمین، پانزدهمین و شانزدهمین جشنوارۀ ملی حرکت، گروه اجرایی نخستین رویداد ملی پویش و اولین نمایشگاه فرصت‌های شغلی دانشگاه فردوسی مشهد در تاریخ 28 بهمن‌ماه 1402 برگزار شد.
دکتر مسعود میرزایی، سرپرست دانشگاه فردوسی مشهد، در این مراسم اظهار کرد: دنیا به سمت انجام کارهایی با پیچیدگی بالا پیش می‌رود و برای ارزیابی کشورها، از شاخص‌هایی مثل پیچیدگی محصول و پیچیدگی اقتصادی استفاده می‌شود.
وی ادامه داد: ما در مرجعیت علمی جایگاه خوبی داریم و باید به سمت اقتصاد دانش‌بنیان پیش برویم. دانشجویانی که می‌خواهند کارهای بزرگ انجام دهند، می‌توانند توسعۀ این اقتصاد را سرعت ببخشند.
سرپرست دانشگاه فردوسی مشهد خاطرنشان کرد: شما نیروهای نخبه و علاقه‌مند، مؤلفه‌های اصلی برای رسیدن به دانشگاه تمدن‌ساز و رشد علمی و اقتصادی هستید. تا می‌توانید نشاط، شادابی، انگیزه و جسارت خود را زنده نگه دارید و با سختی‌ها بجنگید تا بتوانید برای کشور مفید باشید.

0fa9dde0 f83b 4c79 a80d 8ba03931bc3c

وی افزود: باید در جامعه گفتمان‌سازی کنیم و به تعریف دانش‌بنیانی بپردازیم. هدفی که در نهایت در پی تحقق آن هستیم، تأسیس قطب‌های علمی و زیست‌بوم نوآوری شرق کشور است.
دکتر محمدعلی وطن‌دوست، معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد، در این برنامه عنوان کرد: اگر دانشجوی عضو انجمن علمی به سراغ سؤالات از پیش پاسخ داده‌شده برود، ارزش و هنری خلق نکرده است؛ بلکه باید به سؤالات ناظر به خلاء و چالش پاسخ دهد.

6d3450bc c771 43e0 a9e8 892919340f2a

وی ادامه داد: انجمن علمی باید مسئله‌محور حرکت کند. یعنی به سؤالاتی بپردازد که به آن‌ها پاسخی داده نشده است یا همچنان در آن حوزه چالش وجود دارد. شناسایی این سؤالات از دو طریق امکان‌پذیر است؛ بارش فکری و کمک گرفتن از متخصصان فن و حضور در متن و بطن میدان و کمک گرفتن از کسانی که با این مشکلات دست و پنجه نرم می‌کنند.
معاون فرهنگی دانشگاه فردوسی مشهد گفت: کوتاه‌ترین و عملیاتی‌ترین راه شناسایی مسائل، مراجعه به مؤسسات و نهادها و اداراتی است که می‌توانند این چالش‌ها را با شما مطرح کنند. می‌توان این کار را در قالب برگزاری جلسات با دانشجویان عضو انجمن علمی و اساتید دانشگاه انجام داد تا در نهایت، اثرگذاری اجتماعی دانشگاه افزایش یابد.
سپس سیدعلی موسوی، دبیر انجمن‌های علمی دانشگاه فردوسی مشهد، ضمن تشکر از مهمانان مراسم اظهار کرد: انجمن علمی عصاره و چکیدۀ دانشجویانی است که سعی دارند علاوه بر درس، در صحنۀ فعالیت‌های علمی نیز حضور داشته باشند. علی‌رغم ناامیدی که در جامعه بین جوانان وجود دارد، اعضای انجمن علمی دانشگاه فردوسی همچنان فعال و پویا در صحنه حضور دارند.

40b090f1 8d5d 48d1 aec8 829767eed0fe

وی ادامه داد: حدود 2هزار فعالیت در سامانۀ فرنمای وزارت علوم از سمت دانشگاه فردوسی ثبت شده است که هزار فعالیت آن متعلق به انجمن علمی است. همچنین انجمن علمی دانشگاه فردوسی همواره در جشنوارۀ حرکت و اتحادیه جزو سرآمدها بوده و پرچم‌دار فعالیت‌های نوآورانه است.
دبیر انجمن‌های علمی دانشگاه فردوسی مشهد گفت: در حال حرکت به سمت فعالیت‌های نوآورانه و صنعتی هستیم و مطمئنیم که با کمک شما می‌توانیم در جهت حل مشکلات پیش برویم. انجمن علمی می‌تواند مشکلات صنایع استان را با کمک اساتید برطرف کند.

در انتهای مراسم از برگزیدگان چهاردهمین، پانزدهمین و شانزدهمین جشنوارۀ ملی حرکت تقدیر شد که اسامی آنها به شرح زیر می باشد:

جشنوارهٔ چهاردهم:
۱. انجمن علمی دانشجویی مهندسی مکانیک، مقام اول در بخش انجمن برتر فنی و مهندسی
۲. انجمن علمی دانشجویی مهندسی مکانیک، مقام سوم در بخش ویژه فنی و مهندسی
۳. انجمن علمی دانشجویی علوم و مهندسی آب، انجمن شایسته تقدیر در بخش انجمن برتر دامپزشکی و کشاورزی
۴. نشریه داد و بیداد انجمن علمی دانشجویی حقوق، انجمن شایسته تقدیر در بخش نشریه علوم انسانی
۵. انجمن علمی دانشجویی علوم و مهندسی محیط زیست، انجمن شایسته تقدیر در بخش ویژه دامپزشکی و کشاورزی
۶. انجمن علمی دانشجویی مهندسی مکانیک بیوسیستم، انجمن شایسته تقدیر در بخش کارآفرینی دامپزشکی و کشاورزی
۷. دانشگاه فردوسی مشهد، مقام سوم در بخش دانشگاه برتر

جشنوارهٔ پانزدهم:
۱. انجمن علمی دانشجویی معماری : مقام برگزیده ملی در بخش فعالیت خلاقانه
۲. انجمن علمی دانشجویی شهرسازی : مقام برگزیده ملی در بخش کارآفرینی
۳. انجمن علمی دانشجویی شهرسازی : مقام شایسته تقدیر ملی در بخش ویژه
۴. انجمن علمی دانشجویی شهرسازی : مقام شایسته تقدیر ملی در بخش فعالیت خلاقانه
۵. انجمن علمی دانشجویی مهندسی مکانیک : مقام شایسته تقدیر ملی در بخش انجمن برتر
۶. انجمن علمی دانشجویی مهندسی مکانیک : مقام شایسته تقدیر ملی در بخش فعالیت خلاقانه
۷. انجمن علمی دانشجویی مهندسی مکانیک: مقام شایسته تقدیر ملی در بخش ویژه
۸. اتحادیه انجمن‌های علمی دانشجویی مهندسی مکانیک:
مقام شایسته تقدیر بخش اتحادیه برتر کشور
۹. اتحادیه انجمن‌های علمی دانشجویی دامپزشکی:
مقام شایسته تقدیر بخش اتحادیه برتر کشور

جشنوارهٔ شانزدهم:
۱. انجمن علمی دانشجویی مهندسی صنایع: مقام شایسته تقدیر ملی در بخش انجمن برتر
۲. انجمن علمی دانشجویی علوم و مهندسی آب: مقام شایسته تقدیر ملی در بخش انجمن برتر
۳. انجمن علمی دانشجویی مهندسی مکانیک: مقام شایسته تقدیر ملی در بخش فعالیت خلاقانه
۴. انجمن علمی دانشجویی انرژی: مقام شایسته تقدیر ملی در بخش محتوای دیجیتال
۵. انجمن علمی دانشجویی مواد و متالورژی: مقام شایسته تقدیر ملی در بخش نشریات
۶. انجمن علمی دانشجویی مکانیک بیوسیستم: مقام شایسته تقدیر ملی در بخش نشریات
۷. انجمن علمی دانشجویی مکانیک بیوسیستم: مقام شایسته تقدیر ملی در بخش انجمن آموزش‌محور

شایان ذکر است که در این برنامه، از عوامل اجرایی نخستین رویداد پویش و نمایشگاه فرصت‌های شغلی نیز تقدیر شد.

5f31cc95 36b1 45e2 b8e5 d23eb1f59d06

216737b7 ac77 4055 9741 e6cd1a1202b9